Beddenspecialist Frans Poorter breidt showroom in Nijkerk uit

Geplaatst op: 17-08-2018

NIJKERK – Beddenspecialist Frans Poorter heeft de showroom verbouwd. Met het dubbele aantal vierkante meters als extra ruimte, een nieuwe lift en de grootste Vandyck Experience Shop van Nederland vind je bij de beddenspecialist nu nóg meer voor een goede nachtrust!

Beddenspecialist Frans Poorter is expert in slapen. Vanuit de winkel aan de Verlaat in het centrum van Nijkerk staan Frans en zijn vrouw Annemarie iedere dag paraat met verantwoord slaapadvies en een prachtig assortiment aan bedden, boxsprings, bad- en bedtextiel. Onlangs openden zij de deuren van de nieuwe showroom. Eén met het dubbele aantal vierkante meters én een ruimer assortiment.

In totaal heeft de verbouwing negen maanden geduurd. In die tijd is de beddenspecialist maar vier dagen gesloten geweest. “Toen de vloer werd gelegd kon het niet anders”, vertelt eigenaresse Annemarie. “We moesten wel dicht. Maar de rest van de verbouwing hebben we ervoor gezorgd dat de klant er niks van zag. Iedere dag extra vroeg opstaan om schoon te maken en ‘s avonds weer aan de slag. Het was een behoorlijke uitdaging, maar dan heb je ook een fantastisch resultaat!”

‘Experience’ Vandyck
Eén van de voordelen van de vernieuwde showroom is de komst van de Vandyck Experience Shop. En met het aantal vierkante meters van de winkel behoort Frans Poorter direct tot één van de grootste van het land. “Vandyck is een trendy merk en biedt producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding”, vertelt Frans. “Als Experience Shop beschikken wij nu over het hele assortiment. Van beddengoed tot boxsprings en textiel. Daar zijn wij heel trots op!”

Zo doorsta je warme nachten
Met het prachtige zomerweer van de afgelopen maanden vlogen de ‘koele’ kussens en dekbedden als warme broodjes over de toonbank. Niet gek vindt Frans Poorter. Verkoelend beddengoed is namelijk wel degelijk de oplossing voor een goede nachtrust tijdens een zwoele zomernacht. “Het materiaal van deze kussens, hoeslakens en lakens bevatte microbolletjes die het vocht en de warmte opnemen en verspreiden”, vervolgt Frans. “Je kunt je warmte beter kwijt en zult dan ook rustiger slapen.”

Ook bieden de luchtige dekbedden en kussens een oplossing voor vrouwen in de overgang, vult Annemarie aan. “In de overgang transpireer je ontzettend veel ‘s nachts. Het ene moment heb je het bloedheet en het volgende moment ijskoud. Het voordeel van de microbolletjes is dat deze de warmte opnemen, maar ook teruggeven op het moment dat het lichaam kouder wordt. Daardoor blijft je lichaam altijd op de juiste temperatuur, zelfs bij een opvlieger.”

Lichamelijke klachten? Check je matras!
Naast luchtig materiaal is er natuurlijk van alles wat je kunt doen om je nachtrust te verbeteren. Toch wordt je nachtrust pas écht goed in een bed dat bij jou past. Bij je lichaam en je manier van slapen. Het bed is in veel gevallen namelijk de oorzaak van lichamelijke klachten, legt Frans uit. “Veel mensen weten dat niet en gaan naar de fysiotherapeut. Die verwijst ze dan weer door naar ons.” Beddenspecialist Frans Poorter heeft een speciale Slaap ID ontwikkeld die drie nachten lang je slaaphouding analyseert. Of je draait en hoe je ligt wordt gemeten en in de winkel aan de Verlaat in Nijkerk uitgelezen. “Op basis daarvan geven we dan advies”, vertelt Annemarie. “Dat betekent lang niet altijd dat je een luxe boxspring moet aanschaffen hoor. Een hoger kussen of een andere lattenbodem is soms al voldoende om jouw lighouding te verbeteren. Dan is dat het enige wat je hoeft te veranderen.”

Wil jij ook een slaapmeting? Bel of stuur een e-mail naar Beddenspecialist Frans Poorter om de Slaap ID te reserveren. Dan weet jij binnen één week hoe jij je nachtrust kunt verbeteren.

Bestel Vandyck online
Geen tijd om naar de stad te gaan? Maar wil je wél een nieuw hoeslaken, dekbedovertrek of badtextiel. Geen probleem. Dan bestel je Vandyck gewoon online.

Via de webshop van Vandyck kun je alle producten van het bad- en bedmodemerk bestellen. Wat je vandaag bestelt, kan morgen al in huis zijn. De producten op de webshop zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar. Dat maakt het online bestellen niet alleen gemakkelijk, maar ook snel.

De webshop van Vandyck is een verzameling van Vandyck-dealers, waaronder Beddenspecialist Frans Poorter. Producten die je bestelt kun je ook in de winkel laten bezorgen of retourneren wanneer deze niet aan je verwachtingen voldoen.

Benieuwd naar de producten van Vandyck? Je vindt ze op www.franspoorter.nl.

Lees meer over Frans Poorter Slaapcomfort