Frans Poorter Slaapcomfort

franspoorter@beddenspecialist.nl

Verlaat 6, 3861 AA

Nijkerk

033-2451332

Woonnieuws

Reportages

Beddenspecialist Frans Poorter breidt showroom in Nijkerk uit

NIJKERK – Beddenspecialist Frans Poorter heeft de showroom verbouwd. Met het dubbele aantal vierkante meters als extra ruimte, een nieuwe lift en de grootste Vandyck Experience Shop van Nederland vind je bij de beddenspecialist nu nóg meer voor een goede nachtrust! Beddenspecialist Frans Poorter is expert in slapen. Vanuit de winkel aan de Verlaat in het centrum van Nijkerk staan […]

Heel veel verstand van slapen!

NIJKERK – Enig idee of je veel draait in je slaap? En of je meer een buik- of een rugslaper bent? Beddenspecialist Frans Poorter gebruikt hiervoor de SlaapID-sensor: een klein apparaatje dat tijdens drie nachten je slaapgedrag registreert. Zodat je zeker weet dat je kiest voor een matras of hoofdkussen dat precies bij jou past. De sensor maakt onderdeel uit […]

Column

Beddenspecialist Frans Poorter

Nederlanders staan wereldwijd bekend om hun lengte. Lange mensen lopen dagelijks tegen de nadelen van hun lengte aan. Vervelend natuurlijk, maar op het gebied van een goede nachtrust kunnen wij deze nadelen grotendeels of zelfs geheel wegnemen.
Lange mensen hebben vaak meer fysieke klachten dan mensen met een gemiddelde lengte. Denk aan klachten in de rug, nek en heupen, maar ook het nachtelijk ontwaken door slapende armen of handen. Een goede nachtrust helpt om te herstellen van de fysieke belasting gedurende de dag. Een goed bed bestaat uit meerdere zones die worden ingesteld op gewicht, lengte, lichaamshouding en slaapgedrag. De producten van Beddelicious bestaan uit meerdere zones die individueel instelbaar zijn. Zo weet je zeker dat je lichaam op de juiste plekken wordt ondersteund.
Een andere vereiste is dat je bed lang genoeg is. Een goede stelregel is je eigen lichaamslengte plus twintig centimeter. Bij Beddenspecialist Frans Poorter hebben we bedden tot maar liefst 2,40 meter en bedlinnen in extra lange maten. Daar zit zeker wat voor je bij!

www.beddenspecialist.nl/franspoorter

Heeft u tips? Van harte welkom: mail naar info@hiemstrapubliciteit.nl of bel ons even op:0342-820225.

Frans Poorter,
Beddenspecialist Frans Poorter – 

Je slaapt ongeveer dertig jaar van je leven. Het is zelfs je tweede levensbehoefte. Des te belangrijker dus dat je jezelf voldoende nachtrust gunt. Of je huidige bed daaraan bijdraagt is makkelijk te controleren. Een mens draait gemiddeld 38 keer per nacht. Draai je veel meer? Dan is de kans groot dat je niet in het juiste bed ligt.
Onvoldoende nachtrust in welke vorm dan ook kan leiden tot klachten die je niet direct verwacht. Denk bijvoorbeeld aan stress. Doordat je niet goed ligt krijgt je lichaam onvoldoende kans om uit te rusten. Je begint de dag met een halfvolle batterij waardoor je snel overbelast raakt. Je zult situaties minder goed kunnen overzien en dat leidt tot stress. De schuld geef je aan een te hoge werkdruk terwijl de oorzaak eigenlijk is terug te leiden naar je nachtrust. Dat voorkom je met een goede slaapuitrusting.
Wij kunnen jouw nachtrust daarom checken door middel van een SlaapID-meting. Daarmee krijg je direct inzicht in hoe je ’s nachts ligt en beweegt en kunt op basis daarvan je matras en kussen aanpassen. Meer weten? Neem dan contact met ons op

Lees meer over Beddenspecialist Frans Poorter

Frans Poorter,
Beddenspecialist Frans Poorter – 

Dankzij een verbouwing hebben we er als Beddenspecialist flink wat meters bijgekregen. We zijn trots op de mooie Vandyck Experience Shop die onze winkel rijker is geworden. Je vindt hier een uitgebreide collectie bedlinnen zoals hoeslakens, moltons, spreien en natuurlijk dekbedovertrekken van dit oer-Hollandse merk.

Eén ding is zeker: een goede nachtrust komt niet vanzelf. Het scheppen van de juiste voorwaarden is een goed begin. En iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren. Daarom valt er veel te kiezen. Heb je voorkeur voor een zwaarder of juist wat lichter dekbed? Wat voor (Vandyck)dekbed je ook kiest, het is gegarandeerd van hoge kwaliteit: Vandyck geeft niet voor niets een garantie van maar liefst 5 jaar op haar dekbedden.
Goed om te weten: voor alle Vandyck donsdekbedden en dons- en verenkussens geldt dat deze diervriendelijk geproduceerd zijn.

Wil je gebruikmaken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken als Vandyck? Van harte welkom in onze winkel aan de Verlaat 6 in Nijkerk!

Lees meer over Frans Poorter Slaapcomfort