Keukensale volop in beweging!

Geplaatst op: 15-12-2018

NIJKERK – Keukensale.com in Nijkerk is volop in beweging. Niet alleen werd er een oer-Hollands keukenmerk toegevoegd aan de collectie, ook werd de showroom vernieuwd en is het team uitgebreid met de komst van Nijkerker Kees Willemse. Tijd voor een bezoekje aan de showroom aan de Boekdrukker 9a in Nijkerk!

Nederlandse kastenmaker! Het eerste dat opvalt bij binnenkomst in de lichte en ruime showroom is de zwartgebeitste houten keuken. Een echte eyecatcher, vindt Pim van der Meer, en voor klanten direct een aangename kennismaking met de Nederlandse kastenmaker waarmee Keukensale een nieuwe samenwerking is aangegaan. De vraag naar houten keukens neemt toe, verklaart Pim de nieuwe aanwinst. Bovendien is deze keuken op maat te maken. En dat betekent voor de klant meer keuzevrijheid in de maat en diepte van de lades en in de hoogte en breedte van de kasten. Bovendien is de keuken verkrijgbaar in heel veel verschillende beitskleuren. In combinatie met een bijpassend stoer, industrieel aanrechtblad belooft deze beauty een echte hardloper te worden.

Lage plinten
Opvallende trend in keukenland? Dat is een lage plint onder de keukenkasten, vertelt Pim. “Doordat we ook hogere onderkasten kunnen leveren, kan de plint lager blijven. Zo creëer je meer opbergruimte. Meer ruimte in onderkasten krijg je ook door een aanrechtblad hoger te plaatsen. Dat is sowieso een wens van veel klanten, want mensen in Nederland worden steeds langer en daarmee groeit de behoefte aan een hoger werkblad.”

Keramische tegelvloer
Een steeds grotere rol is weggelegd voor keramische tegelvloeren. En niet alleen voor in de keuken, maar ook om door te trekken naar de hele benedenverdieping, vertelt Niels Ekema. En dat is niet voor niets, want keramische tegels bieden veel voordelen boven andere vloerbedekking zoals pvc of hout. “De tegels zijn onderhoudsvriendelijk, passen in elke ruimte van het huis en zijn helemaal van deze tijd. Een keramische tegelvloer is bovendien super hygiënisch, makkelijk schoon te maken, slijtvast en heel goed te combineren met vloerverwarming.” Vooral deze laatste eigenschap geeft vaak de doorslag, weet Niels uit ervaring. “We hebben hiervoor eigen sets die moeiteloos gemonteerd kunnen worden onder elke keramische tegelvloer. Het voordeel hiervan is dat de warmte zich gelijkmatiger verspreidt en de ruimte efficiënter wordt verwarmd. Ook blijven de voeten hiermee beter warm. Vloerverwarming geeft echt een gevoel van luxe en comfort. Zeker in deze koude maanden is dat natuurlijk meer dan welkom!” In de showroom van Keukensale.com kunnen klanten met eigen ogen de looks zien van deze vloeren in combinatie met een keuken. Op de bovenverdieping, bij Sanisale, kunnen ze bovendien kennismaken met de complete collectie.

Black beauty
Wat nog meer opvalt in de showroom? Veel zwarte apparatuur én zwarte kranen, zeeppompjes en spoelbakken. Rvs en chroom wordt weliswaar nog volop gekocht, maar het zwart verovert in rap tempo de Nederlandse keukens, vertelt Pim. Zowel matzwart als de meer glanzende uitvoering gunmetal.

Decemberactie
Schaf je deze maand december nog een keuken aan, dan krijg je er vijf gratis AEG-apparaten bij! Sowieso slim om nog dit jaar een keuken te kopen als je het toch al van plan bent, tipt Pim, want per 1 januari krijgen klanten te maken met stijgende prijzen in verband met grondstoffen die duurder worden.

Teamuitbreiding bij Keukensale!
Het team van Keukensale.com in Nijkerk werd recent aangevuld met de 52-jarige Kees Willemse. Hij beschouwt zichzelf in de eerste plaats als adviseur, daarna pas als verkoper, vertelt hij. Zijn belangrijkste eigenschappen? “Ik kan goed luisteren. Je hebt niet voor niets één mond en twee oren gekregen! Ik zit vol creatieve oplossingen. Dat komt omdat ik heel praktisch ben en een goed oog heb voor ergonomie. Dat is een goede combinatie, want een keuken moet mooit zijn, maar ook fijn om in te werken. Bij elk contact bij Keukensale.com ben ik me ervan bewust dat het niet mijn keuken moet worden, maar de keuken van de klant. Dat is altijd mijn uitgangspunt. Bij Keukensale.com is er veel passie voor het vak. En een grote liefde voor mooie keukens. Daar voel ik me bij thuis. Er is hier veel aandacht voor de klant en daar kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt!”