PITT cooking: dé kooksensatie van Hollandse bodem

Geplaatst op: 03-11-2016

BARNEVELD – Zodra je meerdere pannen op het vuur hebt staan wordt het vaak krap op de kookplaat. Het zou toch fantastisch zijn als je die helemaal zelf kunt inrichten? Dat kan! Met PITT cooking.

Het concept van PITT cooking is bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. ,,Het idee is dat je professionele gaspitten integreert in het aanrechtblad”, vertelt BartJan van Dam van Van Manen Keukens. ,,Door de verschillende modules kun je je kookplaat vrijwel helemaal zelf inrichten. De branders van PITT cooking laten zich combineren met verschillende keukenbladen.” De keuze hierin is eindeloos: composietsteen, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek, corian, Fenix, TopCore en rvs. Nog een voordeel is het schoonmaakgemak.

BartJan: ,,Het is heel onderhoudsvriendelijk. Koken en fluitend schoonmaken.” PITT cooking is geschikt voor alle kooktechnieken: wokken, sudderen, braden en grillen. ,,De unieke, dubbele brander is geschikt voor koken op hoog vermogen (wokken) of op laag vermogen (sudderen). En er is zelfs een XL-variant.”

www.vanmanenkeukens.nl