Guldie Colorstore maakt ruimte voor Engels verfmerk

Geplaatst op: 21-03-2022

BARNEVELD –  Je hebt verf. En je hebt verf van Farrow & Ball. Niet voor niets heeft dit Engelse merk een splinternieuwe shop binnen de winkel van Guldie Colorstore.

Met zo’n 140 tinten is Farrow & Ball dé trendsetter op het gebied van kleurgebruik in en om de woning. Het hoge pigmentgehalte in de verf en de rijke harsbindmiddelen zorgen voor de karaktervolle Farrow & Ball kleuren en de mooie kleurdiepte. Maak je kennis met deze verf? Sorry, maar dan ben je verkocht. Niet alleen vanwege de intense kleuren, maar ook vanwege het gebruiksgemak: de muurverven hebben een groot uitstrijkvermogen en dekken erg goed.

Een van de meest verkochte producten van Farrow & Ball? Dat is Estate Emulsion: een fraaie matte muurverf die super goed dekt en eenvoudig is bij te werken, ook jaren later. Deze variant wordt vaak ‘krijtverf’ genoemd, maar is dat officieel niet.  Ook een topper: Estate Eggshell, een krijtmatte verf voor deuren en kozijnen.

Geen kleurverschil
Kleurverschil in de potten is overigens uitgesloten, want voor dat ze bij Guldie Colorstore in de shop staan of in de nieuwe  mengmachine belanden, worden alle blikken grondig geïnspecteerd!

www.colorstore.nl