De Jonge Woont samen met de schattigste bosdieren…

Geplaatst op: 22-09-2018

BARNEVELD – Wat zijn ze ontzettend schattig en lief: de bosdieren op het servies en de keukenaccessoires van Wrendale. Niet voor niets zijn deze eenden, honden, fazanten, hazen, dassen en uilen met hun aardige karakters héél populair bij De Jonge Woont.

De Wrendale-collectie in de winkel wordt daarom steeds groter, vertelt een lachende Monique de Jonge. Zelf is ze ook fan van designer Hannah Dale. “Ze is door het landleven op hun boerderij in Lincolnshire Engeland geïnspireerd geraakt door de dieren en hun verschillende karakters. Haar prachtige afbeeldingen zijn nu te zien op het Fine Bone China servies, keukentextiel, bestek, placemats, onderzetters, dienbladen en tassen. Je geeft met Wrendale echt een huiselijk plattelandstintje aan je keuken. Neem bijvoorbeeld de afbeelding van de hond. Levensecht!”

De Jonge Woont is één van de meest unieke woonwinkels van Barneveld. Met meubelen, woonaccessoires en leuke cadeau-artikelen vind je er genoeg inspiratie om je huis mee te vullen óf te versieren. Ook worden regelmatig creatieve workshops georganiseerd.

www.dejongewoont.nl