Nieuwe collectie Eleonora bij Deco Center in Barneveld

Geplaatst op: 22-09-2018

BARNEVELD – Eleonora heeft een nieuwe collectie. De meubelen en accessoires van dit toonaangevende merk zijn vanaf nu te vinden bij Deco Center aan de Kampstraat in Barneveld.

Industrieel, scandinavisch en met een vleugje vintage. Eleonora is populair en sluit aan bij de interieurtrends van nu en morgen. Het Barneveldse merk is dan ook niet voor niets de hoofdleverancier van Deco Center in Barneveld. In de showroom aan de Kampstraat vind je meubelen uit de nieuwste collectie. Van stoere lockers tot comfortable lederen fauteuils. En voor een leuke prijs.

Er is altijd wel een Eleonora meubel dat bij jouw interieur past. Maar wil je jouw interieur écht een boost geven? Combineer je nieuwe meubelen dan met de woonaccessoires van Fink, tipt eigenaar Ruud Kraaij. “De perfecte combinatie”, vertelt hij. “Niet alleen door de hoge kwaliteit, maar ook door de exclusiviteit. Fink heeft een passie voor zilver en dat zie je in de accessoires terug. Breng dat samen met de stoere, industriële meubelen van Eleonora en creëer een verrassende, eigenzinnige stijl!”

www.decocenter.nl