Iedereen een topchef bij Van Ginkel Keukens

Geplaatst op: 30-09-2019

BARNEVELD – Wie druk is, wil niet te lang in de keuken staan maar wel kunnen genieten van een lekkere, gezonde maaltijd. En dat weet de Duitse fabrikant Miele als geen ander, vertelt John van Ginkel van Van Ginkel Keukens.

Hét neusje van de zalm wat hem betreft? De ‘full surface’-inductie kookplaten voor onbeperkte vrijheid in de keuken. “Koken op inductie zit in de lift en dat is niet zo gek. Het gaat sneller, aanbranden kan haast niet meer, het is onderhoudsvriendelijker en het is heel wat energie-efficiënter dan alternatieve kookmethodes.”

De topmodellen bij de Generation 7000-kookplaten van Miele hebben al deze voordelen in huis. Potten, pannen en zelfs stoofpannen kunnen overal op deze kookplaat worden gezet en verschoven; dankzij de full-surface inductie ‘verhuist’ de temperatuur automatisch mee.
“Tel daar de Miele@mobile-app nog bij op. Waarmee je vanuit je luie stoel de instellingen in de gaten kunt houden of bij kunt sturen. Kortom, koken was nog nooit zo efficiënt, intuïtief en comfortabel!”

Lees meer over Van Ginkel Keukens