Een bed dat op jouw lijf is geschreven

Geplaatst op: 05-02-2024

VOORTHUIZEN – 2024 is weer gestart met allerlei goede voornemens. Maar doe jij ook wat aan die stijve rug of die pijnlijke schouders ’s ochtends? “Laat je helpen”, adviseert Sabine Kooloos van Kooloos slaapspecialist in hartje Voorthuizen.

“Kies niet even snel online voor een one-sizefits-all-matras, want de kans dat die écht bij jou past is klein. Maak tijd voor jezelf en laat je door Een bed dat op jouw lijf is geschreven ons coachen  tijdens dit proces. Door onze gestructureerde aanpak en de kennis en expertise van ervaren en opgeleide adviseurs, kun je de juiste keuze maken. Waardoor jij weer vele jaren heerlijk zult slapen.”

Kooloos slaapspecialist heeft meerdere merken om te kunnen vergelijken. “Ieder merk heeft een andere filosofie en verschilt in ligcomfort. Ons team wordt opgeleid en continu getraind door  rgotherapeuten en door de slaapexperts van A-merken zoals Auping, Pullman, Eastborn en het Friese Avek. Wij weten waar we op moeten letten om het juiste matras te kiezen. Dit gaat altijd open en eerlijk, want wij worden pas blij als jij dat ook bent. Kies daarom voor een specialist, niet voor een verkoper!”

Volle aandacht voor jou
Uitgebreid uitvragen, observeren, uitvragen en proefliggen zijn bij Kooloos daarom sleutelwoorden. “Eén keer een goed advies tijdens een bezoek aan onze showroom, met volle aandacht voor jou, levert je zoveel meer op. En doet jou uiteindelijk beter slapen dan 100 dagen proefslapen op een one-size-fits-allmatras.” Wil je zeker zijn van de volledige aandacht en persoonlijk advies van één van de slaapspecialisten van Kooloos? Maak dan een afspraak via www.kooloos.nl of 0342-473662.