Zo eenvoudig is een kast op maat laten bouwen

Geplaatst op: 02-11-2018

BARNEVELD – Een kast op maat laten bouwen is misschien iets bewerkelijker dan het simpelweg kopen en assembleren van een standaardkast. Maar aan de andere kant is het stukken eenvoudiger, aldus Evert van Wolfswinkel van Elkekastopmaat.nl.

De eerste stap is een kennismaking in de showroom van Elkekastopmaat.nl. “De meeste klanten hebben thuis al wat maten opgenomen en wat foto’s gemaakt van de bestaande situatie. Veel van hen hebben zich ook al laten inspireren door de voorbeelden op onze website. Maar zelfs als je precies denkt te weten wat je zoekt, is het fijn om zelf te merken hoe een schuifdeur schuift, een draaideur draait en een lade loopt.”

Daarna worden de maten nauwkeurig bij de klant ingemeten door de eigen kastenbouwers. “Vervolgens mailen we een werktekening en na akkoord gaat onze werkplaats aan de slag om alle onderdelen met grote precisie te fabriceren. De laatste stap is het inbouwen. Groot voordeel: je hoeft zelf helemaal niets te boren, hameren of schroeven. De kast wordt compleet afgemonteerd en tot slot ruimen we netjes de kamer op. Je hoeft de kast alleen nog maar te vullen!”

Lees meer over Elke kast op maat

Andere Trends