Elke kast op maat

info@elkekastopmaat.nl

Bellstraat 20
3771 AH Barneveld
T. 0342 - 423 404

Woonnieuws

Reportages

Column

Heb je een bijkeuken? Dan weet je dat het een ruimte is waar rommel makkelijk vrij baan krijgt. Schoonmaakmiddelen en levensmiddelen op planken. De wasmachine in het zicht. Wasmanden op de vloer. Terwijl je het er eigenlijk gewoon netjes wilt hebben. 

Bij Elkekastopmaat.nl krijgen we steeds vaker het verzoek om kasten op maat te maken voor een bijkeuken. Voor onze interieurontwerpers is het telkens weer een uitdaging om op basis van de bestaande of (bij nieuwbouw) toekomstige indeling van de ruimte een kastensysteem te ontwerpen dat optimaal gebruikmaakt van de ruimte. Zodat alle verschillende voorwerpen en artikelen er een plekje vinden. Dus een hogere kast voor een stofzuiger of keukentrap. Een ondiepe schuifdeurkast in een smal gedeelte. En (speciaal voor gezinnen met jonge kinderen) een afsluitbare kast voor de schoonmaakmiddelen.

Ons team helpt je graag om de juiste bijkeukenkasten op maat te maken. Natuurlijk in kwalitatief hoogwaardige, vochtbestendige materialen voor jarenlang probleemloos opruimen. Op onze website staan voorbeelden van bijkeukenkasten die je ongetwijfeld zullen inspireren!

www.elkekastopmaat.nl

Heeft u tips? Van harte welkom: mail naar info@hiemstrapubliciteit.nl of bel ons even op:0342-820225.

Arjan Stelpstra - interieurontwerper Elkekastopmaat.nl

Wil je meer kastruimte creëren in huis? Ontdek dan de voordelen van een kast op maat. Ik zet ze even voor je op een rijtje: hoge kwaliteit, vakkundige inbouw, persoonlijk design en een scherpe prijs. En natuurlijk is vooral dat laatste interessant voor onze klanten! Omdat we over een moderne werkplaats beschikken, kunnen we standaardbewerkingen snel en efficiënt uitvoeren. Zo kunnen we een hoogwaardige kast op maat combineren met een gunstige prijsstelling. 

We durven wel te stellen dat elkekastopmaat.nl de meest uitgebreide en exclusieve collectie schuifdeuren van Nederland heeft. Schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten, boekenkasten, halkasten en wandmeubels: wij maken ze zelf op maat van hoogwaardige materialen.

Elke wens is mogelijk. Van eenvoudige schuifdeurkast tot luxe inloopkast en van nachtkastje tot compleet wandmeubel voor in de woonkamer. En van een eenvoudige rechttoe-rechtaan kast tot een complexe inloopkast onder schuine kanten.

Wij helpen je graag bij het ontwerpen en realiseren van een kast die bij je past!

www.elkekastopmaat.nl

Heeft u tips? Van harte welkom: mail naar info@hiemstrapubliciteit.nl of bel ons even op:0342-820225.