Jydepejsen Houtkachels nieuwe parade(h)aardje

Geplaatst op: 29-03-2019

HOEVELAKEN – Haardencentrum Hoevelaken introduceert Jydepejsen Houtkachels. Deze haarden van Deense kwaliteit hebben een minimale uitstoot en zijn uiterst geschikt voor energiezuinige huizen.

De nieuwe modellen van Jydepejsen zijn sinds kort in de showroom van het Haardencentrum Hoevelaken terug te vinden, vertelt eigenaar Stefan Jonkers enthousiast. “De Denen stellen bijzonder hoge eisen aan kwaliteit met betrekking tot het milieu”, legt hij uit. “Dankzij het unieke ‘Duplic Air Systeem’ wordt de lucht in de haard gereguleerd. Dat zorgt voor minimale uitstoot.”

Opvallende stijl
De haarden van Jydepejsen vallen ook op door de elegante uitstraling. De voor- en bovenzijde bestaan uit massief gietijzer. De deur sluit vanzelf door middel van magneten, wat de kachel een stijlvolle aanblik geeft. Een tip van Stefan: “Kijk eens naar de ‘Jydepejsen Senza Sideglass’. Deze haard met zijruiten geeft vanaf drie zijden een prachtig zicht op het vuur en houdt de ruiten bovendien zelf schoon. Een sfeermaker in iedere huiskamer.”

Lees meer over Haardencentrum Hoevelaken

Andere Trends