De haard als roomdivider

Geplaatst op: 19-02-2019

HOEVELAKEN – Haardencentrum Hoevelaken werkt al jarenlang samen met Kalfire. Dit internationaal bekende haardenmerk komt nu met een innovatieve, robuuste houthaard met een unieke vorm.

Het gaat om de Kalfire W53/50R, waarbij de W staat voor Wood, 53 voor de diepte, 50 voor de hoogte en de R voor Roomdivider. De glasdeur van deze nieuwe houthaard is volledig kaderloos en daarmee onovertroffen, vertelt Stefan Jonkers van Haardencentrum Hoevelaken. En omdat deze haard drie zijden heeft, is het haardvuur van alle kanten perfect zichtbaar.
De Kalfire W53/50R geeft zowel een robuuste als een strakke look aan een interieur. Dankzij zijn vorm is de haard daarnaast zeer geschikt om ook als roomdivider te fungeren. De haard is bovendien een uitzondering in zijn klasse door de vele inbouwmogelijkheden, aldus Stefan. “Als roomdivider wordt de ruimte stijlvol opgedeeld, als driezijdige haard vormt hij een topstuk in je interieur. Je kunt kiezen uit meerdere kaders en drie verschillende achterwanden.” De Kalfire W53/50R behoort tot de milieuvriendelijkste haarden ter wereld en zit vól duurzame en ingenieuze technieken. Zo zorgt de perfecte afdichting bijvoorbeeld voor een schonere, optimale verbranding en een maximaal rendement.

www.haardencentrum-hoevelaken.nl

Andere Trends