Molitli Interieurmakers introduceert nieuwe vloer

Geplaatst op: 19-02-2019

NIJKERK – Molitli Interieurmakers introduceert ‘Molitli Pavimento’: een nieuw vloersysteem met een authentieke uitstraling die een alternatief biedt voor betonnen en cementgedragen gietvloeren in huis.
Dat maakt Gerjanne van Wincoop namens het team van Molitli Interieurmakers bekend. De Molitli Pavimento is gemaakt van cement in combinatie met een acrylaat, is twee à drie millimeter dik en verkrijgbaar in negen kleuren. De vloer is geschikt voor in huizen, kantoren en bedrijfspanden, legt Gerjanne uit. “Hij werkt perfect samen met vloerverwarming. De luxe afwerking geeft een exclusieve uitstraling en past door de diverse kleurmogelijkheden bij iedere woonstijl. Een aanwinst voor het interieur.”
Het nieuwe vloersysteem van Molitli is volgens het team een beter alternatief voor de bestaande betonnen en cementgedragen gietvloeren. “De meeste vloeren zijn zo gevoelig dat er snel oneffenheden ontstaan die je achteraf niet kunt herstellen. Er zijn wel alternatieven (denk aan Beton Cire Mortex), maar die zijn erg kostbaar. Wij zijn daarom aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuw systeem met een authentieke uitstraling, maar die makkelijker en sneller is in de verwerking. Dat is gelukt. Molitli Pavimento is een prachtige, levendige vloer voor een betere prijs.”
De eerste Pavimento-vloer is al gelegd. Ook in de showroom van Molitli Interieurmakers is de vloer al te bewonderen. “We zijn zelf erg blij met het resultaat”, vertelt de eigenaresse van Molitli. “Het is een aanvulling op onze eigen collectie vloer- en wandafwerking waar we heel sterk in zijn. De komende jaren blijven we verder ontwikkelen en zullen we nog veel meer slimme en verrassende oplossingen introduceren.”

www.molitli-interieurmakers.nl

Andere Trends