Molitli Interieurmakers verbouwt volledige showroom

Geplaatst op: 12-12-2017

NIJKERK – Nieuwe vloeren, wanden, keukens en badkamers. De showroom van Molitli Interieurmakers in Nijkerk is volledig verbouwd. Om dat te vieren maken de lezers van Woonkrant Nijkerk deze maand kans op een leuke give-away.

Molitli Interieurmakers is de specialist op het gebied van interieurstyling in Nijkerk en omgeving. Speciaal voor de lezers van de Woonkrant Nijkerk geeft de interieurspecialist een waardecheque voor interieuradvies (ter waarde van € 90) cadeau. “We hebben weer een geheel nieuwe collectie”, vertelt Gerjanne van Wincoop van Molitli Interieurmakers. “Oude meubelen en accessoires worden vervangen door nieuwe items en daar hoort natuurlijk ook styling bij. Dit keer hebben we extra uitgepakt en de showroom verbouwd. Dat willen we natuurlijk vieren. Daarom organiseren we in december het Winterfestival én willen we één van de lezers van de Woonkrant Nijkerk trakteren op een gratis interieuradvies.”

Styling die bij je past
Bij Molitli Interieurmakers is interieuradvies écht persoonlijk, vertelt Gerjanne. “In een adviesgesprek screenen we de stijl van de klant volledig. De samenstelling van een gezin, de functie van een ruimte en persoonlijke interesses spelen namelijk een grote rol bij het ontwerp van een interieur op maat. Daarom kijken we niet alleen naar interieurstyling, maar ook naar de leefstijl van een klant.

Een huishouden dat graag samen televisie kijkt, krijgt ander advies dan bijvoorbeeld een familie die uren in de keuken doorbrengt. In een adviesgesprek leren we de klanten kennen, zodat we een ontwerp kunnen maken dat echt bij jou past.” Naast een compleet interieuradvies kunnen de adviseurs van Molitli ook gericht advies geven voor een keuken, vloer of wand.

Zwart en betonstuc
Het adviesgesprek vindt plaats bij de klant thuis of in de vernieuwde showroom van Molitli in Nijkerk. Bij binnenkomst valt de nieuwe zwarte keuken direct op. “Het aanrecht van de keuken is gemaakt van betonstuc. De fronten, kasten en het blad zijn daardoor één geheel. Dat, in combinatie met het stoere betonstuc, maakt de keuken één van de meest unieke exemplaren in onze showroom.” En dan is er nog iets bijzonders dat opvalt in de keuken. “Het aanrecht is zwart, wat trouwens geen uitzondering is binnen onze nieuwe collectie. In deze collectie voert zwart de boventoon. Naast een zwarte keuken hebben we namelijk ook een zwarte badkuip binnengekregen. Stoer, maar ook heel stijvol in combinatie met de zwarte wasbak en kraan. Een bijzonder effect in de badkamer.”

Houtenvloer: écht authentiek
Wat niet mag ontbreken in een interieurontwerp van Molitli is één van Molitli’s vloeren of schitterende wandafwerkingen. Van een snake-
patroon tot een bloemendesign. De specialisten van Molitli maken van elke muur een bijzonder exemplaar. Ook op het gebied van vloeren is het team van Molitli de expert. “We krijgen altijd vragen over eikenhouten vloeren”, vertelt Gerjanne. “Mensen zijn op zoek naar een houten vloer waar grijstinten in verwerkt zijn zonder dat deze de boventoon voeren, maar zo’n vloer is heel lastig te vinden. Daar hebben wij nu de oplossing voor. Bij Molitli hebben we een eigen houten vloer ontwikkeld die precies voldoet aan deze wensen. Bovendien heeft de vloer niet alleen een authentieke kleur, maar hij kan ook zowel recht als in visgraatpatroon gelegd worden. Een perfecte vloer dus voor de nieuwe woonkamer.

Win gratis interieuradvies!
Ga jij je woning (opnieuw) inrichten? Doe dan mee aan de winactie van de Woonkrant Nijkerk en maak kans op de cadeaubon voor een gratis interieuradvies van Molitli t.w.v. €90. Hoe je meedoet? Je leest het in het kader hiernaast of neem direct contact op met de interieuradviseurs van Molitli via 06 – 46 99 20 96 of info@molitli.nl.

Win jij gratis interieuradvies van Molitli?

Wat niet mag ontbreken in een interieurontwerp van Molitli is één van Molitli’s vloeren of schitterende wandafwerkingen.
Gratis plan voor de inrichting van jouw woonkamer, keuken of badkamer? Dit is je kans. Woonkrant Nijkerk verloot een Molitli-interieuradvies onder haar volgers! Om kans te maken op de cadeaubon ter waarde van €90 moet je het volgende doen:

1. Ga naar de Facebookpagina van de Woonkrant Nijkerk (www.facebook.com/woonkrantnijkerk.nl).
2. Like de pagina
3. Maak automatisch kans op de prijs!

De actie loopt nog tot maandag 1 januari. De winnaar van de Molitli-actie wordt de volgende dag bekendgemaakt via de Facebookpagina van Woonkrant Nijkerk.

Lees meer over Motitli Interieurmakers