Stel je woonvragen tijdens de Open Huizen Dag

Geplaatst op: 21-03-2022

BARNEVELD – Woonvragen? Blijf er niet mee rondlopen, maar stel ze vrijblijvend aan de makelaar, verhuurconsultant of hypotheekadviseur! Dat kan op zaterdag 26 maart tijdens de Open Huizen Dag bij Midden Nederland Makelaars.

Deze dag zijn de vestigingen in Barneveld en Voorthuizen van 11.00 tot 14.00 uur geopend. Je kunt zonder afspraak binnenlopen en al je woonvragen stellen. Misschien ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de waarde van jouw woning, vraag je je af of het in deze tijd slim is om je woning te verkopen of wil je weten wat er eigenlijk komt kijken bij het verkopen van je huis. De makelaars van Midden Nederland Makelaars kunnen je daar alles over vertellen.

Nieuwbouwprojecten
Ook als je meer wilt weten over nieuwbouw in de regio Barneveld is de Open Huizen Dag een mooie kans. De komende jaren staan er de nodige bouwprojecten in de regio op stapel. De wijk Bloemendal aan de noordkant van Barneveld krijgt bijvoorbeeld gefaseerd vorm, maar ook in Terschuur, Kootwijkerbroek, Stroe en Voorthuizen komen er tientallen woningen bij. Je leest meer over deze nieuwbouwplannen op pagina 3. Tijdens de Open Huizen Dag kan je aan de nieuwbouwspecialisten van Midden Nederland Makelaars bovendien al je vragen stellen. Hoe ziet het traject eruit als je een nieuwbouwhuis wilt kopen? En hoe zorg je ervoor dat je straks als eerste op de hoogte bent?

Verduurzamen
Heb je een prachtig huis en wil je daar graag blijven wonen? Dan kan een bezoekje aan de Open Huizen Dag óók de moeite waarde zijn. Ontdek bijvoorbeeld of er kansen zijn om jouw hypotheek over te sluiten, waardoor je maandlasten omlaag gaan. Of spar eens vrijblijvend met een hypotheekadviseur over het verduurzamen van je huis en de subsidie- en financieringsmogelijkheden die daarvoor beschikbaar zijn.

Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur aan de Kampstraat 32 (Barneveld) of de Sportparkstraat 2 (Voorthuizen). Een afspraak maken is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen en er staan wat lekkers en koffie voor je klaar.

Zaterdag 26 maart, 11.00 – 14.00 uur
Barneveld & Voorthuizen