Rhetap Slapen support Pink Ribbon met actie

Geplaatst op: 01-11-2021

BARNEVELD – Elke euro voor onderzoek naar borstkanker is er weer één, vinden ze bij Rhetap. Daarom doneren ze in samenwerking met Ducky Dons uit Ermelo 10 euro per verkocht hoofdkussen van de speciale ‘pink edition’ van topmerk Silvana aan Pink Ribbon.

Oktober is borstkankermaand. Nog altijd een belangrijk thema, want wist je dat 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt? Borstkanker is anno 2021 de meestvoorkomende kankersoort bij vrouwen. Pink Ribbon, onderdeel van KWF Kankerbestrijding, voert deze oktobermaand weer actie om geld op te halen voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen.

Silvana ‘pink edition’
“Bij Rhetap Slapen doen we daar graag aan mee”, vertelt adviseur Rob Plender. “Speciaal voor deze borstkankermaand ontwikkelde Silvana een Pink Ribbon-editie van hun populaire Support-kussens. Dat zijn kussens gevuld met zachte vezelbolletjes en een goed ondersteunende neksteun van latex. De Pink Ribbon-kussens zijn verkrijgbaar in twee diktes, de ‘Beetje zacht’ en de ‘Beetje stevig’ en zijn uiteraard helemaal in stijl uitgevoerd met de nodige roze details. Je koopt deze limited editionkussens bij Rhetap zo lang onze voorraad strekt. Van elke verkocht kussen wordt 10 euro aan stichting Pink Ribbon gedoneerd.”

Van natuurrubber tot dons
Is het Silvana Support-kussen niet wat je zoekt, dan vind je bij Rhetap Slapen een groot assortiment hoofdkussens van verschillende bekende merken, maar ook gemaakt met verschillende materialen. Rob: “We hebben bijvoorbeeld 100% natuurrubberen kussens die goed ademen en een natuurlijke warmte afgeven, waardoor je minder transpireert. Een fijne keuze als je het snel warm hebt in bed. Sommige mensen hebben het liefst dons. Ook daarin hebben we verschillende types, maar zoek je iets meer ondersteuning dan is een kussen met een latex kern, omhuld met dons, wellicht een betere optie.”

Alle kussens zijn in verschillende diktes te verkrijgen. Wat het beste bij je past hangt naast je eigen voorkeur ook af van je matras en hoe diep je schouder daarin wegzakt. “Voor een goede nachtrust willen we dat het hoofd en de ruggengraat in één lijn liggen. Want als je hoofd te hoog of te laag ligt, merk je dat meteen.” Op zoek naar een nieuw kussen? Neem dan zeker even een kijkje bij de Pink Ribbon-actie van Rhetap of laat je adviseren over één van de andere kussens.

www.rhetap.nl