Buiten-Goed

info@buiten-goed.nl

Marchandweg 4, 3771 MP

Barneveld

0342-491 202

Woonnieuws

‘Meer aandacht voor Barneveldse dak- en thuislozen’
Gemeente onderzoekt woonveiligheid
Prijs Barneveldse middenwoning stijgt naar 3,5 ton
Barneveld blijft in trek
Certificaat voor R.vandeBeek

Reportages

Houd de hitte buiten deze zomer!

  BARNEVELD – Ook puffend van de warmte in bed gelegen de afgelopen tijd? Als de warmte eenmaal je woning is binnengedrongen, kan het lastig zijn om deze er weer uit te krijgen. Voorkomen is daarom beter dan genezen. En dat doe je met goede zonwering. Wie een nieuwbouwwoning koopt wordt straks de trotse eigenaar van een BENG-woning: een bijna […]

Welke zonwering past bij jou?

Heerlijk hoor, die zon. Maar soms wil je liever even schaduw creëren. In je tuin. Of in je huis. En precies daarvoor komen klanten naar Buiten-Goed. Omdat je daar hele mooie merken vindt. En een vriendelijk team dat je in de showroom precies laat zien hoe alles werkt. Topmerk in de collectie van Buiten-Goed? Warema! Dit oerdegelijke Duitse merk is […]

Open Dagen bij Buiten-Goed!

BARNEVELD – De laatste trends ontdekken op het gebied van binnen- en buitenzonwering, vouwwanden, terrasoverkappingen, serres en hobbykassen? Kom dan op 12 en 13 april naar Buiten-Goed (op bedrijventerrein Harselaar). Tijdens de twee Open Dagen komen bezoekers alles te weten over hoe je binnen- én buitenleven combineert met de mooiste producten op maat. Mét voordeel! Klanten kunnen bij Buiten-Goed kennismaken […]

Design & kwaliteit aan je huis!

BARNEVELD – Een terrasoverkapping achter het huis? Een volwaardige tuinkamer met glazen wanden? Of een serre? Je ziet het steeds vaker en dat heeft een goede reden. Je creëert er veel extra woon- en leefruimte mee. Maar wees alsjeblieft verstandig, adviseren de experts van het Barneveldse bedrijf Buiten-Goed: voorkom een bouwkundig fiasco en kies voor kwaliteit. Een verbouwing hoeft niet […]

Geniet nóg langer van de tuin

BARNEVELD – Wie het Rijksmuseum bezoekt, komt daar een sterk staaltje Barnevelds vakmanschap tegen: een 19e eeuwse handgesmede kasteelkas gerestaureerd door Buiten-Goed. De Barneveldse onderneming is al bijna dertig jaar specialist op het gebied van kassen, terrasoverkappingen, serres en vouwwanden. Hoe fijn is het om zodra de dagen lengen te genieten in de tuin? Gezellig eten met elkaar. Of een […]

Column

Richard den Boer, Buiten-Goed.

Heb jij er ook één in huis? Zo’n raam waarvan je denkt; hoe heeft die architect dat kunnen bedenken? Een trapeziumvorm (deels schuin), driehoekig raam of een halve cirkel? Of een raam dat precies zo’n hoogte heeft dat elke toevallige passant een blik naar binnen werpt. Geen nood! Bij Buiten-Goed hebben we vaker met dit bijltje gehakt. Als dealer van Warema kunnen wij plissés leveren die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook in nagenoeg elke raamvorm perfect te integreren zijn.

Naast de veelzijdigheid qua vorm hebben plissés het voordeel dat ze helemaal naar wens aan te passen zijn qua grootte. Het is de meest effectieve zonwering die je bovendien helemaal naar wens kunt instellen, en die meteen perfecte inkijkbeveiliging biedt. Bedek het hele raam, of alleen een strook in het midden van het raam… jij bepaalt! De plissés van Warema bestaan bovendien uit mooie plooistoffen waarbij je kunt kiezen uit een enorme reeks kleuren en stijlen. Door gebruik te maken van een warmtewerende coating is een plissé ook dé perfecte oplossing voor serres en andere ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Ideaal voor die plekken in huis waar het anders veel te heet wordt!

Richard den Boer, verkoopadviseur Buiten-Goed.

Met de lente voor de deur leek het ons een goed idee om twee Open Dagen te organiseren. Zodat u met eigen ogen kunt zien en beleven wat wij allemaal in huis hebben. Want komend seizoen genieten we natuurlijk weer lekker veel van het buitenleven!

Misschien overweegt u een tuinoverkapping te plaatsen. Die kan natuurlijk gerealiseerd worden aan uw gevel, maar ook een vrijstaande overkapping elders in uw tuin kan mooi passen. Wilt u heerlijk afgeschermd zitten, dan kunnen we deze overkappingen zelfs uitvoeren met wanden, waardoor u als het ware een tuinkamer creëert. 
De kracht van Buiten-Goed? Dat is het ruime aanbod in design, afwerking en materialen. Zo maken we overkappingen van hout (lariks, douglas, eiken), aluminium (verkrijgbaar in meerdere designs) of smeedijzeren overkappingen. Ook kunt u kiezen voor lamellendaken, vouwdaken of pergola-zonweringen als terrasoverkapping.

Benieuwd naar wat Buiten-Goed in huis heeft? Dan nodig ik u van harte uit om op 12 en 13 april naar onze Open Dagen te komen. Uiteraard trakteren we u op een lekker drankje met bijpassend hapje! U vindt ons aan Marchandweg 4 op Harselaar.

Lees meer over Buiten-Goed

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Maar in de regen je boodschappen uit de auto pakken of als het vriest je ruiten krabben, dat vindt niemand leuk. Deze ongemakken zijn natuurlijk te voorkomen. Met een carport! De voordelen zijn misschien voor de hand liggend, maar geven je veel extra leefplezier: je auto staat altijd droog, jij wordt niet nat én het is veel beter voor je auto. Buiten-Goed heeft carports met boogdak die geleverd kunnen worden als vrijstaand model, maar ook als zij- of kopaanbouw.

Alles is maatwerk, want wij werken niet met standaardmaten. Een steeds vaker verkocht model is ons P-dak; een zeer licht gebogen dak dat bijna plat lijkt. Het voordeel van dit dak is dat het niet alleen met transparante polycarbonaatplaten geleverd kan worden, maar tot een breedte van 4 meter ook met glas, waardoor je altijd maximale lichtdoorlaat hebt. Ideaal als de carport boven een raam moet worden bevestigd. Je kan er ook een boeiplank op monteren waardoor het lijkt alsof je een plat dak hebt, maar toch met transparantie.

De constructie is van aluminium en kan in elke gewenste RAL kleur worden geleverd. Zelfs transparante zijwanden behoren tot de mogelijkheden. Super mooi dus, en je hebt bij Buiten-Goed héél veel keus!

www.buiten-goed.nl

Richard den Boer - Verkoopadviseur Buiten-Goed

In de zon zitten is heerlijk, maar schaduw creëren op elk gewenst moment is ook niet onplezierig. Bij Buiten-Goed hebben we daar tal van oplossingen voor, maar eentje springt er dit voorjaar wel uit: de pergolazonwering van het bekende merk Warema. Het meest opvallende kenmerk? Je kunt er heel grote oppervlakten mee beschaduwen. De maximale breedte is bijna oneindig en de maximale uitval is wel 7 meter!

Zit je lekker binnen of wil je juist buiten zonnen, dan laat je de zonwering gewoon inschuiven in de cassette; de pergolazonwering is voorzien van een motor en kan bediend worden met een handzender of een schakelaar. Optioneel kan je de zonwering ook bedienen met een smartphone. Natuurlijk heeft Warema allerlei leuke opties. Ingebouwde ledverlichting bijvoorbeeld. Of warmtestralers die bij wat minder weer voor een aangename temperatuur zorgen. Standaard heb je de keuze uit een zeer ruim gala RAL-kleuren én uit ons assortiment zonnedoeken. Nog een groot voordeel: met een ‘all weather’-doek bescherm je jezelf niet alleen tegen de felle zonnestralen, maar ook tegen de regen. Maar daar hopen we komend seizoen niet al te vaak last van te hebben…

www.buiten-goed.com

Heeft u tips? Van harte welkom: mail naar info@hiemstrapubliciteit.nl of bel ons even op:0342-820225.