Een nieuwe krant vol woonnieuws en inspiratie!

Geplaatst op: 08-02-2022

Er gebeurt ontzettend veel in de gemeente Barneveld als het om wonen gaat. Alle reden voor een nieuwe huis-aan-huiskrant met het laatste woonnieuws, een keur aan tips & tricks en natuurlijk inspiratie van de leukste woonbedrijven in de gemeente Barneveld.

Woonkrant Midden Nederland is een initiatief van Midden Nederland Makelaars, dé makelaar van Barneveld, Voorthuizen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Garderen, Stroe, Zwartebroek, Terschuur en De Glind. Midden Nederland Makelaars is één van de grootste makelaars in het midden van het land. Bovendien is het kantoor als projectmakelaar betrokken bij nagenoeg alle grote en kleinere nieuwbouwprojecten in de gemeente Barneveld. “Zeker in deze krappe woningmarkt is het zaak dat we zo transparant mogelijk communiceren met woningzoekers”, aldus Gerben Hartkamp. “We hebben een website die recent nog is aangepast met de meest innovatieve techniek. Tegelijkertijd zien we ook dat er behoefte is en blijft aan deze Woonkrant, waarin we ook niet-zoekers informeren over de actualiteiten op de lokale woningmarkt.”

Alles over wonen
De redactie van de Woonkrant bestaat uit een samengesteld team met tekstschrijvers en fotografen van Hiemstra Media en communicatiespecialisten van Midden Nederland Makelaars. “Naast het reguliere woonnieuws over nieuwbouwprojecten en ontwikkelingen op de markt van de bestaande bouw, brengen we uiteraard ook een mooi aanbod aan wooninspiratie.” De gemeente Barneveld heeft een keur aan woonbedrijven en -winkels die alles in huis hebben om je woning te (ver)bouwen en tot in de puntjes aan te kleden en in te richten. “Vandaar dat deze lokale woonpartners in elke uitgave een prominente plek krijgen.”