Binnenkort 23 Voorthuizense starterswoningen in de verkoop

Geplaatst op: 20-12-2021

VOORTHUIZEN – Een unieke kans voor onder meer starters: binnenkort start de verkoop van  een appartementencomplex met daarin 23 appartementen. Het complex wordt gebouwd in de Voorthuizense wijk Holzenbosch.

Het nieuwbouwproject in Holzenbosch omvat 23 tweekamerappartementen, verdeeld over twee woonlagen. De appartementen zijn compact en variëren in grootte tussen de 45 en 48 vierkante meter. Dit maakt ze ideaal voor onder meer eenpersoonshuishoudens en starters. Om de ontmoeting tussen de bewoners te stimuleren wordt er bij het appartementencomplex een gezamenlijk terras gerealiseerd. Daarnaast heeft elk van de woningen op de begane grond de beschikking over een terras. De bovenwoningen krijgen ieder een balkon.

Ontwikkelaar van het nieuwbouwproject is De Bunte Vastgoed Oost uit Ede. Zij gaven de Garderense aannemer Van de Kolk Bouw opdracht om het complex te bouwen. Het ontwerp is van de hand van BOXXIS Architecten uit Barneveld.
Meer informatie via Midden Nederland Makelaars Voorthuizen, 0342 – 472 072 en Drieklomp Makelaars & Rentmeesters Voorthuizen, 0342 – 474 000. Zie ook www.nieuwbouwvoorthuizen.nl