Schilderbeurt met de verfspuit

Geplaatst op: 23-06-2022

BARNEVELD – Wanden, plafonds, deuren én kozijnen. Of een complete keuken of verdieping? Beter dan Rembrandt realiseert binnen no time superstrak schilderwerk. Mét de verfspuit.

Strakker
Jos Dibbet heeft inmiddels heel wat woningeigenaren blij gemaakt én verrast. “Mensen zijn vaak verbaasd over hoe streeploos en egaal het resultaat is vergeleken met een normale schilderbeurt. Dat komt door de samenstelling en de dikte van de verf die je aanbrengt. De verfspuitmachine stem je precies af op de ondergrond en op de luchtvochtigheid en de temperatuur in de ruimte. Daardoor kan je het hele jaar door verven.”Met de verfspuit is een huis binnen no-time voorzien van een nieuwe laag verf. “Denk bijvoorbeeld aan een nieuwbouwhuis. Binnen één week is deze met de verfspuit volledig geschilderd. Van onder tot boven. En van de wanden tot het plafond.” Verfspuiten kan in principe overal, vertelt Jos, van de trap tot het plafond. En van meubels tot kozijnen. En misschien wel het mooiste van alles? “Je betaalt voor verfspuiten hetzelfde als voor een ‘normale’ schilderbeurt. Ben je benieuwd hoeveel je betaalt voor jouw huis? Neem dan contact met ons op. Dan stellen we direct een offerte voor je op.”

Keuken metamorfose
De verfspuit is tegelijkertijd uitermate geschikt om de keuken een metamorfose te geven. ‘‘Een keuken kan wat de kleurstelling betreft snel gedateerd zijn. Ook in dat geval kan de verfspuit uitkomst bieden. Door de panelen, deuren en kasten een nieuwe laklaag te geven geef je zo’n ruimte een complete metamorfose. En voor relatief weinig kosten krijgt je keuken dan een tweede leven.”

Eigen spuiterij
Beter dan Rembrandt heeft ook een eigen spuiterij. ‘‘Ideaal om bijvoorbeeld deuren te spuiten”, vertelt Jos. “We halen ze op bij onze klant en zetten ze zelf weer terug. Zo hebben onze opdrachtgevers minimale overlast en wel een compleet nieuw interieur. Want zo werkt het met de verfspuit. Je kent je woning niet meer terug als we zijn geweest.”

www.beterdanrembrandt.nl