Roomdivider met sfeervolle haard

Geplaatst op: 29-08-2022

BARNEVELD – Heb jij een grote ruimte in huis en ben je op zoek naar een gezellige, knusse sfeer? Misschien is een roomdivider met haard wel dé oplossing!

Waarschijnlijk ben je het weleens tegengekomen in interieurmagazines of op televisie. De doorkijkhaard als roomdivider is namelijk een echte interieurtrend. Want waarom zou je een saaie, steriele muur plaatsen, terwijl je kunt kiezen voor een doorkijkje met haard? Groot voordeel is dat er maar één vuur nodig is en je vanuit twee ruimtes kunt genieten van warmte en sfeer. Ideaal wanneer jij aan de keukentafel de laatste werkmails wegwerkt, terwijl je partner in de woonkamer bijkletst met de buurvrouw.

Van Manen haarden en kachels heeft een uitgebreid assortiment tunnelhaarden. Hout, gas, elektrisch en bio-ethanol. Wat betreft het model zijn er eigenlijk twee opties. Meest voor de hand liggend is een tweezijdige haard, dus de standaard tunnelhaard. Maar je kunt ook kiezen voor een hoekhaard aan de zijkant van de wand (zie foto). Welke variant bij jouw woning past? Maak een afspraak bij Van Manen en ga het gesprek aan met één van de adviseurs. Zij geven je graag advies op maat.

www.vanmanenkachels.nl