Okergeel nieuwe winterkleur?

Geplaatst op: 22-09-2018

BARNEVELD – Okergeel is dé trendkleur van de komende winter. Niet alleen in het interieur, maar ook in de mode. Twijfel je of deze kleur bij je past? Het team van You Like It wonen geeft advies.

Gezellig, warm en met een gouden tint. Okergeel is vrolijk en wint het de laatste jaren aan populariteit. Ook het team van You Like It wonen is weg van de kleur. In de winkel aan de Langstraat in Barneveld vind je diverse leuke mode-accessoires in het okergeel. “Een kleur die je misschien niet direct bij de winter zou verwachten, maar wel héél leuk is”, vertelt eigenaresse Wendy Cammeraat. “De felle kleur maakt het okergeel een uitstekende tegenhanger van winterse kleuren als groen, bruin en taupe. En daarom ideaal om bijvoorbeeld in je outfit te combineren!”

Staat het okergeel jou niet, maar vind je het wel héél leuk? Dan zijn er genoeg manieren waarop je de kleur wel kunt dragen. Bijvoorbeeld als onderdeel van een accessoire, tipt Wendy. “Sjaals bestaan bijvoorbeeld vaak uit meerdere kleuren. Grote kans dat een sjaal waarin het okergeel is verwerkt je onwijs leuk staat. Datzelfde geldt natuurlijk voor je riem, schoenen of tas. Zolang je de kleur niet té dichtbij je gezicht draagt kun je vrijwel alle kleuren dragen, dus ook het okergeel.”

www.youlikeitwonen.nl