Nieuw: persoonlijk advies van De Espeterhoeve!

Geplaatst op: 22-09-2018

BARNEVELD – Twijfels over passende woonaccessoires zijn verleden tijd. De Espeterhoeve introduceert namelijk advies op maat. Een nieuwe dienstverlening die jou helpt om de juiste keuzes te maken. 

De uitbreiding naar persoonlijk advies is een logische keuze voor de woonwinkel uit Barneveld. Het team van De Espeterhoeve gaf al langere tijd advies bij het maken van een keuze voor meubels of accessoires. Ze namen alleen nog niet de tijd om erbij te gaan zitten, vertelt Hanny Krist. Om haar nieuwe dienstverlening kracht bij te zetten richtte de eigenaresse een speciale ruimte in waar de interieurstyliste samen met klanten rustig kan kijken naar het interieur en de wensen.

“Woninginrichting is zo persoonlijk”, vertelt Hanny. “Daar moet je echt de tijd voor nemen. Bij de Espeterhoeve kun je daarom nu een afspraak maken voor een adviesgesprek. Onze interieurstyliste nodigt je uit om langs te komen en samen praten jullie over de persoonlijke voorkeuren die je misschien al hebt. Zij loopt samen met jou door de winkel en bespreekt de mogelijkheden die er zijn. Op basis van jouw wensen wordt een voorstel gemaakt. Voor je het weet is jouw interieur dan compleet.”

www.espeterhoeve.nl