Keukenblok wordt droomkeuken!

Geplaatst op: 23-06-2022

BARNEVELD – De verandering had niet groter kunnen zijn: van een heel klein keukenblokje naar een grote, zeer ruim opgezette keuken waarin volop gekookt en geleefd wordt.

Martine en Bob zijn dan ook heel enthousiast over hun nieuwe keuken. Grote wens was een aanrecht voor het raam, vertelt Martine. “Zodat we tijdens het koken lekker naar buiten kunnen kijken.”

Witte keuken, donker aanrechtblad
De tijdloze combinatie van een witte keuken met een donkerder werkblad (composiet, bruin) sprak Martine en Bob erg aan; niet te strak, met een warme, eigentijds landelijke uitstraling. De spoelbak, met kraan én Quooker (‘we vonden het prettiger om die los te hebben’) is mooi voor het raam geplaatst, precies zoals ze wilden. Een mooi decoratief detail zijn de twee uitgelichte nisjes waarin het lange aanrechtblad doorloopt. Het stel is blij met het keukenontwerp dat Van Manen Keukens voor ze uitdacht. “We kozen voor Van Manen omdat ze totaal niet pusherig waren, zoals we bij andere keukenzaken ervaarden. We wilden niet onderhandelen, we wilden goed geadviseerd worden. En er stonden mooie keukens, dus we hadden onze keuze snel gemaakt.”

www.vanmanenkeukens.nl