Inbouwapparatuur vervangen met behoud van garantie

Geplaatst op: 22-09-2018

BARNEVELD – Een nieuwe vaatwasser of magnetron in de keuken… Het vervangen van oude inbouwapparatuur lijkt meestal gemakkelijker dan het is. Steeds vaker wordt er hiervoor dan een beroep gedaan op Marcel Uleman, de altijd enthousiaste vakman van De Keukenvernieuwers.

Vaak moeten er aanpassingen uitgevoerd worden aan de kast, het werkblad, de keukendeurtjes, de verlichting, de ontluchting en bijvoorbeeld de gasslang, vertelt Marcel. “We willen je niet ontmoedigen, maar je bent de eerste niet die uiteindelijk toch de hulp van een vakman moet inroepen. En dan hebben we het nog niet eens over garantie. Die vervalt meestal na een aanpassing die niet goed is uitgevoerd. Allemaal zaken die een Keukenvernieuwer vooraf uitvoerig met je kan doornemen.”

Eén ding is zeker: inbouwapparatuur vervangen is besparen door geld uit te geven. “Dat lijkt raar, maar het is waar. Oude apparatuur verbruikt nu eenmaal meer energie dan moderne keukenapparaten. Zo is de huidige generatie koelkasten veel zuiniger dan die van 10 jaar geleden. De besparing op de energiekosten levert meer op dan de gemiddelde rente op een spaarrekening! Daarbij komt dat moderne inbouwapparaten meer mogelijkheden hebben die het leven kunnen veraangenamen.”

www.dekeukenvernieuwers.nl