Je hele woonkamer inrichten op één adres

Geplaatst op: 23-06-2022

BARNEVELD – Brenda en Evert Jan de Weerd lieten een nieuwe keuken en vloer-verwarming installeren. En als je dan toch verbouwt, kun je het beter meteen goed doen. Samen met Van Welie Wonen gaven ze hun interieur een metamorfose.

Toen het Barneveldse stel, dat vier kinderen heeft, hun twee-onder-een-kap kocht was het met recht een kluswoning. De twee gooiden alles op de kop en maakten er een plaatje van. “Omdat Evert Jan werkt als timmerman, was een grote verbouwing voor ons geen probleem”, vertelt Brenda. “Wel besloten we de keuken en woonkamer op een later moment écht naar het zin te maken. Nu, tien jaar later, is dat ook gebeurd”, lacht ze.

“Omdat we vloerverwarming kregen, moest er een nieuwe vloer in. Over Van Welie Wonen hadden we goede verhalen gehoord. Mathilde van Welie kwam bij ons thuis langs voor een adviesgesprek. Samen met haar hebben we uiteindelijk een lichte houtlook pvc-vloer gekozen die in visgraatverband werd gelegd. Dat kan heel druk worden, maar doordat we een bredere plank hebben gekozen, oogt het juist heel ruimtelijk.”

Bij Van Welie kon het stel de hele woonkamer aankleden. “Inbetweens, jaloezieën, verf voor de muren, een vloerkleed en – heel gaaf – behang voor op het haardmeubel. Dat is echt een statement geworden. Ik kan niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn.”

www.vanweliewonen.nl