Haal de lente in huis met deze tips van de Woonkrant

Geplaatst op: 12-05-2018

Na een koude en natte winter komen de bloemen weer omhoog en krijgen de bomen weer kleur. De wereld is een stukje mooier en daar word je vrolijk van. De hoogste tijd om dat gevoel nu ook thuis te ervaren! 

Dat begint met frisse en vrolijke kleuren in het huishouden. Vervang je donkere kussens door lichte tinten, of verf een wand in een nieuw kleurtje. Denk dan bijvoorbeeld aan zachte pasteltinten als geel, paars, mintgroen en roze. Deze geven je interieur direct een warmere uitstraling die past bij het voorjaar.

Het mooiste aan de lente is misschien wel de natuur. Hoe haal je dat gevoel beter in huis dan met een mooie bloem of plant? Een roze magnolia of een prachtige bloesemtak bijvoorbeeld. Dat staat niet alleen gezellig, maar ruikt ook nog eens héérlijk. Daarvan krijg je gelijk de lente in je bol.

Een grote schoonmaak is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid, maar het helpt wel om je huis een make-over te geven. Je woning wordt daar namelijk niet alleen lekker fris van, maar ook opgeruimd. En zo blijft er dus meer ruimte over voor nieuwe en leuke lentespullen!