Haal Afrika in huis met Wall Hangings van Paulines Woonwinkel

Geplaatst op: 12-05-2018

BARNEVELD – De Duitse fotograaf Mario Gerth is een wereldveranderaar. Met zijn portretten van de Afrikaanse cultuur brengt hij de samenleving in beeld en verovert daarmee een plekje in het interieur van Nederlandse huishoudens. De exclusieve portretten van Mario zijn bij Pauline’s Woonwinkel razend populair.

De intieme en levendige foto’s brengen een eerbetoon aan de Afrikaanse volkeren en vertellen het verhaal over de schoonheid en nalatenschap van het werelddeel. Met de beelden wil de fotograaf zijn visie op de Afrikaanse samenleving tonen. Een cultuur en samenleving waarin al generaties lang vastgehouden wordt aan dezelfde normen en waarden die wij langzaam in onze samenleving aan het verliezen zijn.

Geweven kunst
De portretten van Mario geven een nieuwe betekenis aan kunst en daar doet hij graag nog een schepje bovenop. Daarom zijn de beelden nu ook verwerkt in Wall Hangings. Geen prints, maar ambachtelijke gobelin – een stofsoort – waar de foto’s met gekleurde draden met de hand zijn ingeweven. “Ze zijn net binnen en werkelijk prachtig”, vertelt Pauline van Stuyvenberg. “De Wall Hangings zijn van fijn geweven stof van topkwaliteit, die is gespannen op een robuust houten frame met een fraaie zwarte lijst. We hebben verschillende formaten, van 65×95 cm tot 135×225 cm, maar ook verschillende kleurenvarianten. Je kunt kiezen uit diepe kleuren, maar er zijn ook prachtige sepia foto’s. Zo is er voor ieder interieur een passend kunstwerk.” Mario Gerth laat de Afrikaanse volkeren via zijn foto’s tot leven komen en dat geeft je interieur een geheel nieuwe uitstraling. Kom snel een kijkje nemen in de showroom.

www.paulineswoonwinkel.nl