Een ballonvaart cadeau!

Geplaatst op: 12-05-2018

BARNEVELD – Altijd al een ballonvaart willen maken én ben je van plan om bijvoorbeeld je badkamer of keuken te vervangen? Dan is dit je kans! Bij besteding van €7.500 geeft Van Manen iedere klant een ballonvaart cadeau!

De ballonactie is in het leven geroepen door de afdelingen van het Van Manen Woon Thema Centrum, ter ere van de nieuwe luchtballon die onlangs werd geïntroduceerd. Met de actie geeft Van Manen Keukens jou de kans om mee te varen in deze luchtballon. Klanten kunnen daarom tot en met 31 mei op alle afdelingen producten aanschaffen en combineren, zolang deze het minimale bestedingsbedrag van €7.500 bereiken.

Een leuke extra, vindt verkoopadviseur Heleen Mosterd. Maar ook voor klanten die geen ballonvaart willen of kunnen maken heeft Van Manen een verrassing. “Bij inlevering van je ticket krijg je vijftig euro cashback op je bankrekening. En zo geven we deze maand iedereen wat cadeau!” Ben jij van plan om binnenkort bij onder meer Van Manen Keukens te gaan shoppen? Let dan wel even op. Aan de actie zijn uiteraard een aantal voorwaarden verbonden. Zo vindt de ballonvaart bijvoorbeeld uitsluitend plaats op woensdag 6 juni of woensdag 5 september. Wil je meer weten over de voorwaarden? Kijk dan op de website van Van Manen WTC.

www.vanmanen.nl/ballonactie-2018