Binnenkijken bij… Richard en Astrid

Geplaatst op: 14-05-2021

Richard en Astrid hadden op voorhand een paar wensen voor hun nieuwe, moderne keuken. Bovenaan het lijstje stonden een vrij strakke uitvoering én een barretje. “Van Manen Keukens is met die uitgangspunten aan de slag gegaan en dat heeft perfect uitgepakt!”

“Ze kunnen het zo mooi op de computer laten zien tegenwoordig hè”, lacht Richard. “Dat vonden we echt ideaal. Toen wij dit ontwerp uitgewerkt zagen, wisten we meteen dat het zo moest worden. Het is geen hele grote keuken en we hebben de invulling relatief sober gehouden, maar voor ons is het meer dan voldoende. Het bevalt allemaal uitstekend.”​

Stoer wit werkblad
Het keukendesign is strak en modern, de sfeer is wam en gezellig dankzij de uitvoering in zwarte houtlook met het stoere, witte werkblad. Koken doen ze aan de bar, waar ze kunnen aanschuiven als de maaltijd wordt bereid en waar ze ook regelmatig eten. “Bovendien kijk je van achter de bar de woonkamer in waardoor je altijd contact hebt met elkaar.”In de hoge kast zitten twee NEFF-ovens, een combimagnetron en een stoomoven. “Verder hebben we een Quooker en we zijn in deze keuken van koken op gas naar inductie gegaan. Het werkt allemaal hartstikke goed en we hebben een ruim, lang werkblad wat erg prettig is.

“Echte aanrader”
We zijn heel tevreden over de manier waarop Van Manen creatief meedacht over de invulling van het keukenontwerp. Maar we zijn mínstens zo tevreden over de montage van de keuken. Er zaten best wat lastige hoekjes in en daar gingen ze perfect mee om”, vindt Richard. “Dat is wat ons betreft reden genoeg om ook anderen aan te raden naar Van Manen te gaan.”

www.vanmanenkeukens.nl