‘Het beste gevoel? Dat was bij Van Manen’

Geplaatst op: 21-03-2022

De Woonkrant kijkt elke editie binnen bij een tevreden klant van Van Manen Keukens. Deze keer bij Jan en Margreet, die heel blij zijn met hun eigentijdse, strakke keuken.

Ze wilden graag een echte leefkeuken in hun nieuwe huis, gericht op de tuin. “We hebben best een poosje gezocht naar de juiste indeling om alles een plek te geven, maar het heeft met de hulp van Van Manen Keukens heel mooi uitgepakt. Het past allemaal precies. We genieten er elke dag van!”

De nieuwe, moderne keuken van Margreet en Jan is dan ook met recht het hart van het huis geworden. Centraal in de inrichting en volmaakt geïntegreerd in het interieur. Met een prominent hoogglans wit kookeiland en een kastenwand in hoogglans wit die heel subtiel opgaan in de omgeving, dankzij zachte tinten op de muren en warme houten elementen. Het keukenontwerp is eigentijds en strak. Daar dragen de greeploze kasten en laden (de enige bescheiden greepjes zitten op de koel-vriescombinatie in de hoge wand) aan bij, evenals het dunne werkblad van composiet.

Ze bezochten een drietal keukenzaken en kregen bij Van Manen Keukens het beste gevoel. “Met verkoopadviseur Josbert hadden we een fijne klik, hij hielp ons goed onze ideeën te vertalen in het ontwerp. De installatie was ook naar tevredenheid, absoluut. De keuken stond er snel in. Er zat een kleine transportbeschadiging in een van de onderdelen, maar ze namen meteen zelf het initiatief om dat op te lossen. Dat was erg goed verzorgd.”

vanmanenkeukens.nl