Volop decembercadeaus bij De Jonge Woont

Geplaatst op: 28-09-2016

BARNEVELD – Met de feestelijke decembermaand voor de deur wordt het zachtjesaan tijd om na te denken over cadeautjes die je in de zak van Sinterklaas kunt stoppen of een plekje onder de Kerstboom geeft. Liefhebbers van mooie woonaccessoires én meubels kunnen hun hart ophalen bij de nieuwe winkel van De Jonge Woont in het centrum van Barneveld. Speciaal voor de lezers van de Woonkrant stelde eigenaar Monique de Jonge een Top 10 samen van de leukste Sinterklaas- en Kerstcadeaus.

1. Bij De Jonge Wonen is een grote collectie potten en vaaslampen verkrijgbaar van het populaire merk Brynxz, een van de favorieten van Monique. ,,Brynxz heeft unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek die vanwege hun tijdloze karakter moeiteloos passen in elk interieur. Je vindt vooral aardetinten en wat lichte kleuren. En dat is sowieso de trend van deze tijd: natuurlijke kleuren en materialen.’’


2.
Een in het oog springend merk bij De Jonge Woont is
PTMD. Met leuke en stoere lampen en accessoires spreekt dit merk een breed publiek aan. In de aanloop naar de decembermaand ruimt De Jonge Woont plek in voor een complete kast waarin kaarsen van dit merk in uiteenlopende kleuren en vormen de hoofdrol spelen.


img_9538-x3.
Helemaal nieuw in Nederland dit najaar is de Woodwick: geurkaarsen met de meest bijzondere geuren. En ze zijn verkrijgbaar bij De Jonge Woont! Het speciale van deze kaarsen is dat ze een houten lont hebben die knispert. ,,Het lijkt alsof je een gezellig knapperend vuurtje hoort en dan komen ook nog eens de
lekkerste geuren vrij! En de kaars brandt het glaasje helemaal schoon, dus die kan je weer voor wat anders gebruiken!’’img_9497-x

4. Konijnenvachtjes en koeienhuiden zijn anno 2015 uitgegroeid tot een echte trend. Ze geven zachtheid, warmte en comfort aan een interieur en maken van je huis een thuis, vindt Monique. Uiteraard vind je bij De Jonge Woont uitsluitend dierenhuiden van dieren die een goed leven hebben gehad.

5. Wat zijn ze leuk, die kussens met dierenprint, een gebreide kabel of van leer! Ze geven een winterse, gezellige sfeer aan je inrichting en zorgen voor warmte en comfort. Bij De Jonge Woont hebimg_9546-x je keuze uit diverse winterse taferelen en nog veel meer!


6. Hou je van puzzelen? Monique in elk geval wel! Ze is dol op de puzzels die ze zelf in de winkel heeft liggen en spendeert zelf heel wat uurtjes aan het  leggen ervan. Ze zijn er met afbeeldingen van huisdieren, bloemen, wintertaferelen en nog veel meer. Kies je voor 500 of 1000 stukjes? Of hou je het bij een puzzel met grote stukken die je samen met je kinderen maakt? Plezier gegarandeerd!

img_9543-x

7. Lekkere borrelhapjes of tapas aan je bezoek presenteren? De handgemaakte planken van Art Sensation zijn er voor gemaakt! Het hout lijkt op dat van olijfbomen, maar is afkomstig van fruitbomen en heeft een hygiënisch en glad oppervlak. De robuuste metalen rand geeft de plank een stoere uitstraling.

img_9531-x

8. Wat is er leuker dan iemand een mooi kaartje te sturen voor de decemberdagen? Bij de Jonge Woont vind je smaakvolle exemplaren van ???. Met aansprekende teksten en uitgevoerd in zwart-wit tinten en lichte trendkleuren.


9
. Verrassend leuk zijn de wasbare zakken van
Uashmama (‘zeg Wash mama’). Het papier lijkt op leer, is wasbaar en behoudt zijn vorm. Bij De Jonge Woont vind je fantastische zakken maar ook handtassen en shoppers van dit merk.img_9499-x10. En ja, geschikt als kerstcadeau zijn ze niet, maar je moet zeker ook even letten op de handgemaakte banken die bij De Jonge Woont staan. De banken zijn van het Belgische merk Leda en zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten, kleuren en uitvoeringen. In de winkel van De Jonge Woont staan vier verschillende modellen!

Lees meer over De Jonge Woont