Nieuwe badkamer uitzoeken!

Geplaatst op: 18-03-2021

BARNEVELD –  Staat een nieuwe badkamer hoog op jouw lijstje met woondromen? Dan wil je vast weten wat het kost om een badkamer te verbouwen. Samen met Roel Slaa van Van Manen Badkamers zetten we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

Om maar met de badkamerdeur in huis te vallen: aan welke kosten moet ik denken?

Het gemiddelde bedrag dat mensen uitgeven aan een nieuwe badkamer ligt rond de 20.000 euro. Denk aan de aanschaf van sanitair, de kranen, armaturen, installaties, het tegelwerk. En heb je een inpandige badkamer, dus geen raam naar buiten, dan moet je ook denken aan ventilatie. Dat brengt natuurlijk ook kosten met zich mee.

Wat is stap 1 in de zoektocht naar mijn nieuwe badkamer?

Lekker rondkijken! Daar begint het mee. In onze showroom vind je badkamers in alle stijlen, honderden tegels en ruime keuze in kranen, baden, meubels en meer. Volop inspiratie dus! Goed om te weten is dat we alleen werken met tegels en sanitair van A-merken. Bijvoorbeeld de wand- en vloertegels van Venis, die een badkamer echt een luxe uitstraling geven en nét even anders maken. Of de hippe, kleine tegels uit de Craft-serie van VT-wonen waar we zelf helemaal fan van zijn. Of het merk LoooX Bathrooms met hun prachtige eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels en handige accessoires. Teveel om op te noemen eigenlijk.

Smaak bepalen en keuzes maken dus. Hoe helpen jullie mij daarbij?

Om jouw badkamer te ontwerpen, maken we altijd een afspraak. We hebben tijdens een gesprek dan alle tijd om je ongestoord te helpen. Reken daarvoor een uur of twee. Je kunt je voorbereiden door alvast de maten van de badkamer op te nemen. Vergeet daarbij de plafondhoogte niet. We bespreken wat je mooi vindt en
graag terug wilt zien in je nieuwe badkamer. Op basis daarvan maken we een indeling voor je badkamer en zoeken we samen de materialen uit. Terwijl jij naar huis gaat, werken wij het ontwerp en de offerte verder uit. We nodigen je uit om die samen te bespreken. Stel gerust al je vragen. Samen passen we je badkamer aan tot die helemaal naar wens is.

Spannend, de tekening is definitief. En dan?

We bestellen alle materialen voor jouw badkamer. Van meubels tot tegels en van kranen tot je bad en douche. Ook maken we een planning die we met je doorspreken. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Je krijgt een eigen projectleider die vanaf nu het vaste aanspreekpunt is voor al jouw vragen. We beginnen met het verwijderen van je huidige badkamer. Dan brengen we alle leidingen en aansluitingen op de juiste plek aan. Daarna krijgt je badkamer pas echt vorm, met het tegelwerk en het plaatsen van de meubels, het bad en de douche. Dat doen we allemaal met eigen monteurs. Kwaliteit verzekerd dus. En we gaan pas naar huis als je badkamer helemaal perfect is. Ook daarna zijn we er voor je. We bieden je 5 jaar garantie en hebben een eigen serviceteam, dat je snel en goed helpt.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid. Onze showroom is dan ook alleen op afspraak geopend. De tijden waarop we telefonisch bereikbaar zijn vind je op onze website. Je kunt ons bereiken op 0342-425740. We spreken je graag!

Vrolijk worden van jouw nieuwe badkamer!

Het geheim van Van Manen Badkamers? Dat zit ‘m in de mensen, vertelt eigenaar Roel Slaa. “We doen het samen, gaan voor het beste resultaat en vinden het belangrijk dat je vrolijk wordt van elke stap op weg naar jouw nieuwe badkamer of toilet. Van het eerste bezoek aan de showroom tot het maken van een ontwerp en de installatie op locatie.”

Een belangrijke tip in de aanloop naar een nieuwe badkamer? “Probeer los te laten hoe je badkamer er nu uitziet. We kunnen het bad of de douche vaak ook goed op een andere plek in de ruimte plaatsen. Er zijn zoveel mogelijkheden, waardoor je badkamer ineens een hele andere uitstraling krijgt of bijvoorbeeld veel groter oogt. Wat ook helpt in het maken van al die verschillende keuzes is om snel een afspraak te maken. Als we gaan indelen en tekenen, ontdek je gauw genoeg wat je wel en niet aanspreekt!’

Van Manen Badkamers | Dr. W. Dreeslaan 2 | Barneveld | 0342-425740 |

www.van manenbadkamers.nl