Van Manen Keukens heeft het grootste keukenaanbod

Geplaatst op: 21-09-2021

BARNEVELD – Groot en luxe? Of compact en slim ingericht? Hoe jouw keuken er ook uitziet: hij moet passen bij jouw wensen. Want een keuken koop je voor de lange termijn. Dat vraagt om een goed advies en verstand van zaken. Bij Van Manen Keukens vinden klanten al ruim dertig jaar precies wat ze zoeken. En dat voelt goed!

Hij komt ze regelmatig tegen. Klanten die jaren geleden eenkeuken bij Van Manen hebben gekocht en zich nu weer meldenomdat ze toentertijd zo goed geholpen zijn. “Een bevestiging dat wij ons werk goed gedaan hebben.” Verkoopadviseur en verkoopleider Josbert Goudriaan werkt al ruim twintig jaar bij Van Manen Keukens en is daarmee één van de vaste gezichten van de Barneveldse keukenspeciaalzaak. “Een keuken uitzoeken is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Terwijl je er wel lang plezier van wilt hebben. Dan is hetprettig als er iemand met je meedenkt over de beste keuze voor jouw persoonlijke situatie. Want er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Zeker bij een renovatie of aanpassing van een bestaande keuken, vinden mensen het lastig om verder te kijken dan de huidige situatie. Zit er een L-keuken in, dan zal er wel weer eenzelfde soort opstelling voor terug moeten komen. Door jarenlange ervaring kunnen we mensen vaak verrassen met een oplossing die ze zelf niet hadden kunnen bedenken. En juist dat maakt het werk zo leuk!”

Geïnspireerd door de klant
“We willen iedereen kunnen helpen bij het vinden van een droomkeuken, ongeacht budget of stijl. Daarom vind je in onze showroom meer dan twintig keukenopstellingen in allerlei stijlen, groottes en prijsklasses. Geïnspireerd door onze klanten veranderen we de keukenopstellingen regelmatig, zo zijn er deze zomer weer een aantal helemaal verbouwd. Hierdoor kunnen we je onze slimme oplossingen direct in de praktijk laten zien. Een echte showtopper is bijvoorbeeld onze keukenopstelling met de geïntegreerde keukentafel. Geen oplossing waar je zelf aan denkt, maar die inmiddels al in verschillende Barneveldse huishoudens terug te vinden is.”

Wat bijvoorbeeld mateloos populair is, zijn de greeploze keukens. “Dat greeploze kun je op meerdere manieren aanpakken, die laten we bewust allemaal in de showroom zien. Zo kun je gaan voor een greeplijst áchter de keukendeur, al dan niet onzichtbaar weggewerkt. Maar de greeplijst kan ook aan het deurtje zelf vastzitten. En wil je het deurtje nog makkelijker openen, bijvoorbeeld als je je handen vol hebt, dan zijn er hele mooie automatische push-to-open-oplossingen denkbaar. Voordeel daarvan is dat je keuken superstrak en bijna naadloos kan worden uitgevoerd, zeker in het geval van ons topmerk Leicht, waar ook zijwanden in verstek kunnen.”

Mooi én praktisch!
Enthousiast wordt Josbert ook van een mooie koffie-nis.“Koffieautomaten zijn tegenwoordig prachtig om te zien. Waarom zou je daarmee geen leuke baristahoek maken in de keuken? Wil je hem toch liever uit het zicht? Dan hebben we in de showroom ook een hele slimme oplossing, waarbij het koffieapparaat is weggewerkt in een uittrekbare lade (zie foto rechtsboven). Die toch heel praktisch is! Wat je ook kiest, een persoonlijk advies is nog altijdheel belangrijk. Wij nemen ruim de tijd om alles met je door tenemen. Hoe wil je de keuken gebruiken? Wordt het een plek waaruitgebreid gekookt en getafeld gaat worden? Of moet het vooralpraktisch zijn? Welke stijl zoek je precies? En welke opstelling ishet meest praktisch? Zeker als het gaat om de vervanging vaneen bestaande keuken, kunnen de mogelijkheden qua opstelling jesoms verrassen. Om dit te illustreren maken we ter plekke een digitale 3D-tekening waarop we het uiteindelijke resultaat levens-echt in beeld kunnen brengen. Vaak nemen we daar de rest van de woonkamer in mee, zodat je ook ziet hoe de keuken er vanaf de bank uitziet. Vooral bij nieuwbouwwoningen helpt dit enormje een beeld te vormen van hoe de keuken eruit komt te zien.”

‘Samen streven we naar perfectie in jouw keuken’
Als familiebedrijf weten ze bij Van Manen Keukens als geen ander dat het niet draait om één persoon, maar om het geheel. Josbert: “Het hele plaatje moet kloppen binnen je bedrijf. Niet alleen mijn ontwerp is belangrijk, maar ook het werk van de collega die de keuken inmeet, degene die hem bestelt of plaatst en de collega’s van de aftersales. Samen streven we naar perfectie en maken we jouw keuken tot een succes. We zien daardoor regelmatig klanten terugkomen voor hun tweede of derde keuken. En dat is precies waar we naar streven; een langetermijnrelatie met de klant. Van klanten krijgen we dat ook regelmatig terug; dat het fijn is dat wij alles voor ze regelen en dat elke schakel in het geheel dezelfde service biedt. Daar zijn we natuurlijk trots op.” Van Manen Keukens is onderdeel van het Woon Thema Centrum in Barneveld. Hier vind je een breed aanbod aan complementaire woonwinkels, van badkamers en haarden tot slaapkamers. Maar ook binnen de keukenspeciaalzaak zelf is het aanbod met ruim 20 showkeukens enorm.

Van Manen Keukens | Dr. W. Dreeslaan 2 | Barneveld | 0342-405 363 | www.vanmanenkeukens.nl