Luxe schuifdeurkasten bij Hubo XL

Geplaatst op: 20-09-2016

VOORTHUIZEN – Natuurlijk staat Hubo bekend als het adres voor de doe-het-zelver en klusser. Maar wist je dat je er ook luxe kasten op maat kunt samenstellen?
Het schuifdeurenconcept Raffito krijgt in de Hubo XL van ondernemers Roland en Rachel Hartkamp alle ruimte om indruk te maken.
De mogelijkheden zijn bijna oneindig, vertelt Roland Hartkamp.  Raffito biedt keuze uit meer dan zestig verschillende schuifdeur-decoren. Hiermee kan je naar hartenlust combineren. Wat te denken van glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd door te kiezen voor meervlaks-schuifdeuren.
Mensen willen het netjes voor elkaar hebben in huis, weet Roland uit ervaring. En een kast met een doordacht design maakt het interieur helemaal af. Achter de mooie schuifdeuren is een eindeloze reeks kastinterieurvarianten mogelijk. ,,Kies een kleur die het beste past bij je stijl en maak een keuze uit extra dikke kastinterieur panelen voor een robuuste uitstraling of juist voor een chique kastinterieur met een slank paneel. Legplanken, laden op maat, garderobestangen en vele andere accessoires. Overal is aan gedacht!’’
Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop, weet Roland. ,,Het leuke van dit concept is dat je in de winkel meteen inzichtelijk hebt welke kast bij je interieur past en hoeveel het je gaat kosten. Met een doordacht online programma komt er binnen een handomdraai een prijs uit rollen. En je kunt zelf kiezen of je de kast door onze monteurs laat monteren of dat je het liever zelf doet.’’
hubo-raffito
Geloof in ontzorgen
Bij Hubo XL draait het daarnaast natuurlijk als vanouds om klussen en doe-het-zelven. Op 1000 vierkante meter onderscheidt de bouwmarkt in Voorthuizen zich juist in díe klussen waarbij extra advies nodig is en artikelen die op maat gemaakt moeten worden. Denk aan binnen- en buitendeuren, raamdecoratie, buitenzonwering, horren, veiligheidsbeslag, vloeren en verf. ,,Hubo komt bij je thuis om op te meten en kan de bestelde artikelen bij je thuis afleveren. Wanneer je hulp nodig hebt bij het monteren dan kan dat ook geregeld worden. Een buitenlamp vervangen, een paar plintjes plakken. Dat is onze kracht: het ontzorgen van onze klanten. Daar geloven wij in.’’
Sanitair voor senioren
Een productgroep die de laatste tijd op veel aandacht kan rekenen is het sanitair van SecuCare Senior. Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken met senioren in en om de woning, vertelt Roland. ,,De gevolgen kunnen dramatisch zijn. De producten van SecuCare verhogen de veiligheid, maken de zelfredzaamheid groter en maken langer zelfstandig wonen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan wandbeugels, stoelzitjes en anti-slipproducten.’’ Ook hiervoor komt het ontzorgen weer om de hoek kijken bij Hubo. Want niet alleen worden deze producten verkocht met een gedegen advies. Ook montage aan huis behoort uiteraard tot de mogelijkheden.
Nieuwe kast? Bepaal zelf het eindresultaat!
Kastruimte is onmisbaar in huis, maar het uitzoeken van de juiste kast is toch vaak een probleem. De ene kast mist net weer die speciale eigenheid die je zoekt en de andere kast voldoet niet aan de maten die je ervoor hebt gereserveerd. Op zoek naar een maatwerk kast die je helemaal naar wens kunt inrichten? Kijk dan eens op de website Kastenopmaatgemaakt.nl. Hier vind je maatmeubilair zoals schuifdeurkasten, inloopkasten, boekenkasten, kledingkasten en complete wandkasten van hoogwaardige materialen. En je bepaalt helemaal zelf het eindresultaat. Je kast wordt op maat gemaakt naar jouw persoonlijke smaak en je deelt de kast naar wens in. Nog een groot voordeel: je kunt niet alleen rekenen op de beste prijs* tegen de beste kwaliteit, maar ook op een snelle leveringstermijn op deze maatwerk kasten!