Alle kasten op maat bij Hubo XL

Geplaatst op: 20-12-2021

VOORTHUIZEN – Voor een maatwerkkast naar Hubo XL? Doen! Je hebt eindeloos veel keuzemogelijkheden. Moeilijke hoek? Lastige schuine wand. Of je nu sorteert, organiseert, verbergt, stapelt of pronkt: er is altijd een oplossing!

Het begint bij inspiratie. Dat doe je gewoon op in de Hubo winkel. Hier vind je voorbeeldkasten die je op ideeën brengen. En hier maak je kennis met de verschillende houtsoorten, kleuren, deuren en indelingen. Samen met René Brand of een van zijn collega’s ontwerp je vervolgens met de handige online kastendesigner heel simpel en in korte tijd je eigen droomkast.En die is voor iedereen anders. Neem een garderobekast. Heb je veel lange kleding, dan kies je voor een breed hanggedeelte met voldoende hoogte. Heb je maar een paar lange items, dan heb je juist profijt van meer legplanken. Kies je voor een hoge kast? Dan is een uittrekbare garderobestang ideaal. Achter elke deur is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. En je hebt keuze uit allerlei accessoires (denk aan een uittrekbare spiegel, schoenenrek of broekenrek) en verlichting (met afstandsbediening of dimmer!).

Bijkeukens
De maatkasten van Hubo worden ook vaak geplaatst in bijkeukens, vertelt René Brand van Hubo Voorthuizen. In extra diepe kasten worden wasmachines en drogers netjes weggewerkt. Op de extra ingebouwde legplank vouw je lekker makkelijk je was op. En met een hoger vak berg je eenvoudig je strijkplank of stofzuiger op. Opgeruimd staat netjes! Ook om hun woonkamer of keuken stijlvol in te richten met een op maat gemaakte wandkast, tv-meubel of schuif- en draaideurkast voor potten en pannen weten klanten inmiddels de weg naar Hubo te vinden.

Opbergmeubelen
Vanaf half december komt er bovendien een complete lijn opbergmeubelen bij, aldus René, dus de keuze wordt alleen maar groter (en de rommel in huis steeds minder!). Denk bijvoorbeeld aan slim gebruik van de ruimte onder je trap, stijlvolle kasten om schoenen netjes in op te bergen of een mooie garderobekast waar je al die dikke winterjassen makkelijk in kwijt kunt. En ook ‘s avonds vind je je spullen makkelijk terug, want je kunt kiezen voor verlichting die automatisch aangaat bij het openen van de kastdeur. Mooi, luxe en praktisch!

Werkplek
En thuiswerkers opgelet! Met een slimme kast op maat creëer je ook een fijne werkplek. Gebruik de kast voor het opbergen van boeken, mappen of bijvoorbeeld een printer. Voeg lades of kleine draaideuren toe om spullen op te bergen die je liever niet in het zicht wilt hebben. Of wil je juist bepaalde items laten zien? Kies dan voor een meervlaksdeur met glas of laat een deel van de kast open.

De allerbeste service (cliché, maar waar)
Of je nu twee linker- of rechterhanden hebt: het team van Hubo adviseert je niet alleen over de beste kast, de eigen monteurs komen ook bij je langs en meten alles op (want exacte maten zijn belangrijk!) Na de offerte en het definitieve akkoord maken ze een afspraak voor de montage en plaatsen ze de kast bij jou thuis. Met maar liefst vijftien jaar garantie in de pocket!

Véél meer
Natuurlijk vind je bij Hubo XL ook deuren, zonwering, horren, dakramen én een uitgebreide collectie raamdecoratie waar medewerkers met de nodige product- en kleurkennis uitstekend in kunnen adviseren.

Hubo XL | Verbindingsweg 39 | Voorthuizen | 0342-464509 | http://www.hubo.nl/voorthuizen