You Like it Wonen 10 jaar favoriet op woongebied!

Geplaatst op: 05-07-2021

BARNEVELD – Ze groeien er eigenlijk uit hun jasje. Sinds You Like it Wonen aan de Langstraat zit (toch alweer 7 jaar) is de populaire woonwinkel flink uitgebreid. Meest recent nog met een assortiment professionele verven dat uitgebreider is dan dat van de gemiddelde bouwmarkt. Maar ook op het gebied van cadeautjes en en woninginrichting is er steeds meer bijgekomen. Drie redenen waarom je deze leuke lokale winkel regelmatig even binnen moet lopen.

1. Je vindt er de leukste cadeautjes voor een ander(en natuurlijk voor jezelf!)
Of het nou een verjaardag is, of voor juffen en meesters: het kan behoorlijk lastig zijn om een leuk cadeautje te vinden. Gelukkig kun je dan terecht bij You Like it Wonen. In de gezellige winkel vind je allerlei mooie hebbedingen waar je menigeen blij mee maakt. Wil je nou echt iets origineels? Ga dan voor het TapParfum, tipt eigenaresse Wendy Cammeraat. “Dat zijn heerlijke parfums met dezelfde geurnoten als je favoriete geurtje, maar dan veel betaalbaarder (je hebt al een parfum vanaf 12,50 euro) én duurzamer. De geuren blijven net zo lang hangen als je gewend bent van de dure parfumhuizen. En zoals de naam al zegt, tappen we het parfum voor je in een chic glazen parfumflesje. Die flesjes zijn prachtig om te zien en vormen zo in een leuke cadeauverpakking een mooi item om weg te geven. Ook als relatiegeschenk voor bedrijven. Is je geurtje op? Dan kun je hem gemakkelijk weer bij ons laten bijvullen. En omdat je het flesje al hebt, krijg je 2,50 euro korting. We hebben inmiddels negentig soorten geuren, zowel voor mannen als voor vrouwen, en dat worden er alleen maar meer. Recent hebben we  er bijvoorbeeld een lijn exclusieve geuren bij gekregen. Dat betekent dat jouw favoriet er ongetwijfeld bij zit.” Hoewel You Like it Wonen een woonwinkel is, zijn de TapParfums geen huisparfums. “Die hébben we uiteraard wel. Ook van het merk TapParfum, onder de naam Moodz. Net zulke heerlijke geuren, maar dan in de vorm van geurstokjes.”

2. Zulke mooie zijden bloemen vind je nergens
Ze winnen aan populariteit: zijden bloemen. Logisch, want daarmee heb je zonder hoge kosten toch altijd een mooi boeket in huis staan. Wendy: “Zijde blijft natuurlijk altijd mooi en heb je eenmaal een mooie basis dan pas je die heel gemakkelijk aan door een paar bloemen of takken te vervangen. Zo wissel je gemakkelijk van kleur of seizoen. Wij werken met drie van de beste leveranciers op het gebied van zijden bloemen, die elkaar perfect aanvullen op het gebied van prijs en kwaliteit. In onze winkel hebben we deze mooi gepresenteerd in de vorm van boeketten. Deze maken we in allerlei stijlen, van modern tot klassiek. Natuurlijk kunnen wij een mooie bos samenstellen, maar onze zijden bloemen zijn uiteraard ook per stuk te koop. Klanten mogen ook gerust een eigen pot of vaas meenemen, zodat wij deze in zijn geheel mooi kunnen opmaken.”

3. You Like it Wonen heeft meer verven dan de bouwmarkt
Of je nou deuren en kozijnen wilt schilderen, of een meubel wilt opknappen. Bij You Like it Wonen koop je alles voor je verfklus. In de winkel is namelijk een complete verfafdeling ingericht waar je verf kunt kopen van het merk Niveau. “Dat zijn kwaliteitsverven die worden gebruikt door professionele schilders, maar die tegelijk ook goed betaalbaar zijn voor de consument. Net als in de bouwmarkt kunnen we die ter plekke in elke gewenste kleur mengen, doordat we beschikken over een verfmengmachine waarin we de kleurnummers van alle bekende verfmerken kunnen terugvinden. Veel mensen kennen ons vooral van de decoratieve verven – zoals onze Jeanne d’Arc krijtverf of de Stucco d’Or van Niveau – maar we hebben juist ook alles voor het reguliere binnen- en buitenschilderwerk.”

You Like it Wonen: alles voor een sfeervol huis
You Like it Wonen is al ruim tien jaar één van de meest veelzijdige woonwinkels in het Barneveldse centrum. Je vindt er alles voor de sfeervolle inrichting van je woning; woonaccessoires, meubelen, lampen, potten en vazen, zijdebloemen, plaids en kussens, cadeaus en nog veel meer. Die combinatie maakt het mogelijk om je hele huis in te richten in de sfeervolle You Like it Wonen-stijl. Extra fijn is dat het personeel bij deze woonwinkel alles weet van inrichten, combineren en kleuren kiezen. Medewerkster Joline is zelfs speciaal opgeleid tot binnenhuisarchitect waardoor ze je kan helpen met een compleet persoonlijk interieuradvies. “Veel mensen vinden het lastig om van hun interieur één samenhangend geheel te maken. Doordat wij naast kleinmeubelen en woonaccessoires ook een eigen verfafdeling hebben kunnen we je op al deze punten van advies voorzien. Tip: neem gerust foto’s van je interieur en eventueel kleur- en stofstaaltjes mee naar de winkel, dan kunnen we je nog gerichter adviseren.”

You Like it Wonen | Langstraat 53 | Barneveld | 0342 – 41 74 35 | www.youlikeitwonen.nl