Buiten schilderen? Zelf doen!

Geplaatst op: 29-08-2022

In deze zomerse maanden wordt er door veel woningbezitters met een kritisch oog naar de buitenboel gekeken. Zit de verf er nog netjes op, moeten de kitranden worden bijgewerkt en zou de schutting niet eens een beurtje moeten hebben?

Guldie Colorstore verkoopt niet alleen tegen messcherpe prijzen de allerbeste merken verf, maar geeft er ook nog eens gratis advies bij. Pak je een verfbeurt goed en grondig aan en gebruik je de juiste verf, dan heb je daar zo’n acht tot tien jaar profijt van. Steeds meer consumenten ontdekten in de afgelopen jaren het verfmerk Sikkens, waar ook professionele schilders graag mee werken. De trendkleuren dit jaar? Middengrijs, vergrijsd beige en matgroen. Dus niet alleen wit en donkergroen, hoewel dat ook nog steeds heel mooi is. En heb je liever zijdeglans dan hoogglans, dan kan je dat natuurlijk zelf kiezen.

Nog een laatste tip voor je buitenschilderwerk? Hou de boel goed schoon. Ook al neem je bij het zemen van de ramen ook een deel van de kozijnen mee, zorg dat je minstens een keer per jaar álle kozijnen schoonmaakt met een speciale verfreiniger. Dat scheelt je dat zeker een jaar in onderhoud!

Andriaan Guldie
Eigenaar Colorstore
www.colorstore.nl