Op stand in hartje Hoevelaken

Geplaatst op: 14-08-2017

Augustus 2017

HOEVELAKEN – De verkoop van De Heeren van Stoutenburg is deze zomer officieel van start gegaan. Het gaat om vier bijzondere herenhuizen aan de Stoutenburgerlaan en een hoekwoning aan de J.J.A. Goeverneurlaan.

Exclusief én in hart van het dorp. Dat is kenmerkend voor de Heeren van Stoutenburg, vertelt Wout van Baal, die de woningen namens Heijmans Huizen in de verkoop heeft. “Gezien de reacties die we al via de publicatie op Funda hebben ontvangen, verwacht ik dat het project snel verkocht zal zijn”, aldus van Baal. Het gaat om vier moderne herenhuizen die direct aan de Stoutenburgerlaan gebouwd worden (twee vrijstaande villa’s en twee half-vrijstaande villa’s). Daarnaast worden er aan de kant van de Gouverneurlaan zes aaneengeschakelde huurwoningen gerealiseerd met één mooie koopwoning op de hoek.

Verrassend
“De Heeren van Stoutenburg is een verrassend en uniek project”, aldus een enthousiaste Van Baal. “Een vooroorlogse bouwstijl met erkers, roeden en veel glas en tegelijkertijd de luxe en het comfort van de 21ste eeuw. Uiteraard ook met de modernste energienormen en hoogwaardige eisen. De villa’s worden zelfs standaard voorzien van huisautomatisering.”
Kenmerkend voor het project is de karakteristieke ligging in hartje Hoevelaken, aldus Van Baal. “Op loopafstand van het dorpse Hoevelaken, dichtbij de stad Amersfoort, vlakbij de scholen én de uitvalswegen A1, A28, A30 en het NS-station. Bovendien gaat het dankzij de rijke architectuur en de grote kavels écht een plaatje worden.”
De herenhuizen zijn voorzien van gemetselde garages, luxe sanitair en tegelwerk. Van Baal: “Het leuke van deze woningen is ook dat kopers alle gelegenheid krijgen om mee te denken en mee te beslissen in de afwerking. Wat we de laatste tijd vaak zien is dat kopers bijvoorbeeld een industriële afwerking willen met bijvoorbeeld stalen deuren. Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden.’’

Uitgebreide informatie over het project is te vinden via deze link. Contact opnemen kan via info@vanbaalmakelaardij.nl.

OOK INTERESSANT