Molitli is jarig en trakteert op gratis advies en korting

Geplaatst op: 22-09-2018

NIJKERK – Molitli Interieurmakers is bijna jarig. En met wie kan je zo’n feestje beter vieren dan met je oude én je nieuwe klanten? Op 19 oktober organiseert het creatieve team daarom een feestje, dus zet die datum alvast in je agenda.

Die dag krijg je bij aanschaf van een nieuw meubel tot 500 euro voor je oude bank, tafel of kast. Alle ingenomen meubels krijgen een tweede leven via Sustvarius. Deze organisatie zet er een creatief concept mee neer voor het Weeshuis in Nijkerk.

Nieuwe meubels uitzoeken gaat zeker lukken, want Molitli is die dag ook aanwezig op de permanente interieurbeurs Woonindustrie in Nieuwegein. Normaal gesproken is deze beurs alleen toegankelijk voor inkopers van woonwinkels, maar deze dag kan jij er tussen 9.00 en 21.00 uur ook je slag slaan. Laat even weten als je langs wilt komen, dan stuurt Molitli je een entreeticket.

Wie niet kan wachten profiteert al in september de hele maand van gratis interieuradvies, keukenadvies en badkameradvies. Want advies geven is waar Molitli Interieurmakers helemaal blij van wordt, vertelt Gerjanne van Wincoop. Bijvoorbeeld aan mensen die gaan verbouwen. “Met ons specialisme in betonstuc, staal en houtbewerking zijn wij erg sterk in het restylen van ruimtes.”

Het team is trots op de vele opgeleverde projecten waarin advies een hoofdrol speelde. “We leven ons graag uit op verbouw, afbouw en inrichting, keuken, meubels op maat en afstyling. Maar voordat je dat kunt gaan doen, moet je samen met de klant heel goed weten welke kant je op wilt. En daar lopen we helemaal warm voor. Vandaar dat we september hebben uitgeroepen tot Adviesmaand. Neem dus je pinterest, plattegronden en foto’s van je huis mee, de rest regelen wij.” Maak een afspraak via info@molitli.nl of via 06-13439396.

www.molitli-interieurmakers.nl

OOK INTERESSANT