Duurzame huizenroute in gemeente Nijkerk

Geplaatst op: 07-11-2017

November 2017 – 

NIJKERK – Hoe is het om in een duurzaam huis te wonen? Wat merk je van duurzame installaties en energiebesparende maatregelen? Dat én meer ontdek je tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 4 en 11 november.

Je kunt tijdens deze dagen duurzame woningen bekijken in de gemeente Nijkerk (en natuurlijk in andere dorpen en steden in Nederland). Een aanrader voor iedereen die zich wil oriënteren op duurzaam en energiezuinig wonen. Want veel mensen willen best aan de slag met het energiezuinig maken van hun huis, maar waar begin je?

Op het onafhankelijke platform Duurzame Huizen Route delen huiseigenaren hun ervaringen met het duurzamer maken van hun woning. En tijdens de opendeurdagen op zaterdag 4 en 11 november openen in het hele land bewoners hun deuren. Bijvoorbeeld in een vrijstaande woning uit 1932 aan de Barneveldseweg in Nijkerk, die een label F heeft. Het plan om deze woning energieneutraal te maken is sinds 2 mei 2017 in uitvoering.

De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar nog meer duurzame woningen in de gemeente Nijkerk. www.duurzamehuizenroute.nl

OOK INTERESSANT