Behang!

Geplaatst op: 22-09-2018

Oooh wat zijn ze mooi, de behangboeken bij Rose Romantic Living! Rustig en elegant, of met heel veel bloemen, bijvoorbeeld van het merk Clarke & Clarke. De nieuwe collectie van dit merk is echt geweldig.

Met de hand getekende jungle-scènes worden tot leven gebracht door het gebruik van gedurfde modekleuren en metallic highlights. Dit assortiment vliesbehang is verkrijgbaar in acht opvallende ontwerpen, met kleuren die een ruimte een unieke sfeer geven. Dit junglebehang kan je bijvoorbeeld combineren met een klassieke Chesterfield. Echt zo’n leuke en gekke combinatie waar we hier bij Rose Romantic Living dol op zijn! Natuurlijk kan je niet je hele interieur zo inrichten, want er moet wel rust en harmonie zijn, zeker in een woonkamer. Maar als je met behang werkt, kies er dan voor om van één muur een echte eyecatcher te maken. Daarmee geef je zo’n andere sfeer en look aan je woonkamer. Natuurlijk moet je wel een beetje durven, maar het resultaat is wél dat jouw interieur eruit springt.

De behangcollectie in onze winkel is echt heel groot! Kom een keer langs en ga lekker neuzen in al die boeken. Wedden dat je er behang tegenkomt dat bij jou past!

www.rose-romantic-living.nl