Afzuigkap geen lelijk eendje meer bij Keukensale.com!

Geplaatst op: 22-09-2018

NIJKERK – De tijd dat de afzuigkap het lelijke eendje van de keuken was ligt anno 2018 definitief achter ons. De afzuigkap is steeds vaker een designelement dat gezien mag worden of juist subtiel wordt weggewerkt, vertelt Eveline Jansen van Keukensale.com.

Wat je tegenwoordig steeds vaker ziet is dat de afzuigkap wordt weggewerkt in de inductiekookplaat. Zowel de merken AEG als Siemens combineren deze afzuigkap en afzuiging ineen, aldus Eveline. “De ventilatietoren zit centraal verzonken in de inductiekookplaat, efficiënt tussen de pannen in. Het voordeel daarvan is dat je een vrij zicht houdt en niet constant tegen een afzuigkap aankijkt. En het staat ook nog eens heel mooi, vooral in open keukens en op kookeilanden.” 
Verkrijgbaar bij Keukensale is bijvoorbeeld het inductionAir systeem van Siemens. De intuïtieve kookplaat met afzuiging van dit merk biedt eindeloze mogelijkheden. “Compact ingebouwd onder het aanrecht laat het ruimte vrij boven de kookplaat die normaal gesproken wordt ingenomen door een schouwkap. En hij houdt ook opslagruimte vrij in je keukenkast.” Volop inspiratie dus de komende herfst bij Keukensale. Neem ook eens een kijkje op de afdeling van het bovengelegen Sanisale, waar je volop ideeën opdoet voor alles op badkamergebied.

www.keukensale.com

OOK INTERESSANT