Smits Stoffering maakt je huis sfeervol winterproof

Geplaatst op: 15-12-2018

NIJKERKERVEEN – Tijd voor warmte en comfort in huis! Met deze simpele tips van Smits Stoffering krijg je het gezelliger en warmer in huis.

Tip 1: Kleur in je interieur – Geef kleur aan je interieur! Kleuren van nu zijn oker en brons, gecombineerd met warme grijzen en aardse tinten. Je hoeft natuurlijk niet gelijk de kleur van je muur te veranderen. Gebruik accessoires zoals kussens en vazen om kleur toe te passen in je interieur. Of hang een afbeelding aan je muur waar kleur in zit.

Tip 2: Warme materialen – Ook met warme materialen als hout, wol en velours creëer je gezelligheid. Plaats een vloerkleed bij je zithoek, leg een warme wollen plaid op de bank of haal sfeer in huis met gezellige tafeldecoratie!

Tip 3: Sfeerverlichting – Ook verlichting speelt een grote rol tijdens de wintermaanden. Steek kaarsen aan voor een knusse sfeer in huis en plaats warme lichtbronnen in je lampen om dit effect te versterken.

Tip 4: Warme stoffen – Maak gebruik van warme stoffen. Gebreide, grof geweven, dikkere garens, wol en linnen stoffen hebben een warme uitstraling. Gordijnen voor je ramen zorgen niet alleen voor een gezellige en aangeklede sfeer, maar ook voor een beschermd gevoel. ’s Avonds de gordijnen sluiten geeft je interieur in combinatie met sfeervolle verlichting, warme kleuren en materialen een knusse uitstraling.
Wil je meer tips? Kom eens kijken in onze showroom in Nijkerkerveen!

www.smits-stoffering.nl

Andere Trends