Houten variant van stalen deur bij elkekastopmaat.nl

Geplaatst op: 19-02-2019

NIJKERK – Fan van stalen deuren? Dan heeft Elkekastopmaat.nl een verrassende noviteit. Onlangs introduceerden de meubelmakers een nieuwe, houten variant. In dezelfde strakke stijl als de stalen deur, maar dan met de warmte en gezellige sfeer van hout! 
De stalen deur is al lange tijd razend populair. Het industriële design en de glazen panelen geven het interieur een stoere uitstraling en zorgen bovendien voor veel licht. Niet voor niets kiezen veel mensen dan ook voor deze deur om ruimtes als de huiskamer en de keuken te scheiden. Het enige wat volgens het ervaren team van Elkekastopmaat.nl nog mist in de stalen deur is warmte en sfeer.
Daarom lanceren de ervaren meubelmakers nu deze warme houten oplossing. De houten deur is nieuw, modern en heeft de gezellige uitstraling van ‘thuis’, vertelt Lisa van Wolfswinkel. In de showroom van Elkekastopmaat.nl aan de Bellstraat in Barneveld vind je de houten deuren al terug. “Precies in dezelfde stijl als de bekende stalen deuren, maar dan warmer”, vertelt ze. “De deur bevat precies hetzelfde glaswerk waardoor je ook de voordelen voor wat betreft licht behoudt. Eigenlijk een upgrade van de stalen deur. Een ontzettend leuk item voor in huis!”
www.elkekastopmaat.nl

Andere Trends