Dilemma: gas of inductie

Geplaatst op: 19-02-2019

NIJKERK – Woningeigenaren staan voor een dilemma. Wat gaat er de komende jaren gebeuren met de aanvoer van gas? En misschien nog belangrijker: hoe beïnvloedt dat de keuken? Het team van Keukensale.com geeft antwoord.
Bij Keukensale.com Nijkerk kennen ze de alternatieven. In de showroom wordt daarom sinds kort een gloednieuwe inductiekookplaat gepresenteerd die niet alleen snel, ook bijzonder zuinig is. Met bijkomend voordeel de geïntegreerde afzuiging, vertellen de specialisten van Keukensale.com.
“Met name bij een opstelling met een kookeiland is dit de laatste jaren een trend. Er hangt namelijk niets meer in het zicht en geeft de keuken een moderne look and feel. Bovendien zit de afzuiging dicht bij de bron, waardoor vieze luchtjes snel verdwijnen. Dus hoewel deze manier onnatuurlijk lijkt doordat warmte stijgt, biedt het eigenlijk een zeer goed alternatief!” Wie graag een demonstratie wil of een andere vraag heeft met betrekking tot de aanschaf van een gasloze kookplaat, kan terecht in de showroom van Keukensale.com aan de Boekdrukker 9a in Nijkerk.

www.keukensale.com

Andere Trends