‘De hele maand april 15% korting’

Geplaatst op: 31-03-2018

NIJKERKERVEEN – Met een nieuwe website en een verbouwde showroom opent Smits Stoffering in Nijkerkerveen vanaf april haar deuren in een vernieuwd jasje.

Smits Stoffering is al ruim vijftien jaar lang de woningstoffeerder van Nijkerkerveen en omgeving. Met een breed aanbod aan vloeren, gordijnen, raamdecoratie en zon- en insectenwering zorgen zij voor het totaalpakket in huis. Na een verbouwing van een maand is de showroom vanaf nu weer geopend. Dit keer in een geheel nieuwe stijl. “We zitten inmiddels al meer dan tien jaar in dit pand”, vertelt Lotte Marantika. “Het assortiment varieert continu, maar de showroom zelf niet. Het was dus tijd voor verandering.”

Showroom ‘ruim’ ingedeeld

Door een slimme indeling heeft Smits Stoffering nu meer ruimte dan ooit. “Waar eerder twaalf gordijnbanen hingen, hangen er nu bijvoorbeeld vierenzestig”, vertelt Lotte. Daarmee wil de woningstoffeerder zich meer focussen op de beleving. “Mensen willen graag zien wat ze in huis halen. Sinds de verbouwing kunnen we nu meer mogelijkheden laten zien. Ook zijn er tools waarmee wij in staat zijn om klanten al in de winkel te laten zien hoe een bepaald product er in een ruimte uit zal zien”, vervolgt Lotte. “Dat is handig, want dan weet je gelijk of dit product bij jou past. Zowel qua stijl als ruimte.”

Wat niet verandert in de winkel zijn de eigentijdse producten die passen bij de laatste trends. Met een nieuwe collectie is de showroom gevuld en klaar voor de zomer. “Denk bijvoorbeeld aan het warme oker-brons of de stoere industriële stijl”, vertelt Lotte. “Dat trekt direct je aandacht in de showroom. Maar ook de kleuren van dit seizoen zijn opvallend. In plaats van het grijs en het taupe, zien we nu opvallende, frisse kleuren. Die fleuren een interieur zo op!”

Behalve de laatste trendy items heeft Smits Stoffering natuurlijk ook een passend aanbod voor wie de trends niet volgt. “We houden rekening met alle stijlen en maken dat eigentijds. Daardoor is ons assortiment ontzettend gevarieerd en dat maakt het zo leuk.” Hoewel de merken onderling flink verschillen, is er in ieder geval één overeenkomst. “Alle producten zijn van A-kwaliteit”, vertelt Lotte. “Maar dat betekent niet dat alle producten duur zijn. Zowel raamdecoratie en trapbekleding als vloeren zijn in iedere prijsklasse verkrijgbaar. Zo vind je bij ons altijd iets dat bij je past.”

Van droom tot realistisch plan
Vind je het moeilijk om te bepalen wat past binnen jouw interieur? Dan schiet Lotte of één van haar collega’s graag te hulp. “Iedereen doet vooraf inspiratie op. De meeste mensen weten dan wát ze willen, maar nog niet hoe dat eruit moet zien. Aan ons de uitdaging om die droom werkelijkheid te maken.”

Volgens de interieurstyliste wordt vaak geen rekening gehouden met afwijkende afmetingen, lastige hoeken of welke kant een deur op draait. “Dat is juist zo belangrijk. Daarom nemen we het ontwerp altijd eerst goed met de klant door. Wat zijn de wensen en wat is de functie van de ruimte? Lichte gordijnen zijn bijvoorbeeld prachtig, maar moeten in een slaapkamer wel verduisterend zijn. Er is van alles mogelijk, maar soms wel met enkele aanpassingen. Klanten kunnen altijd bij ons hun ideeën kwijt. Dan maken wij daarvan een realistisch plan!”

Ook online vernieuwd

Ben je nog niet in de gelegenheid om Smits Stoffering te bezoeken? Neem dan vast een kijkje op de vernieuwde website. Naast een geheel nieuw design vind je hier alle informatie over de producten en diensten van het bedrijf. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Smits Stoffering. Bij specifieke vragen over gietvloeren en BetonDesign vloeren kun je ook direct contact opnemen met Smits Vloeregalisatie. Beide teams helpen je graag verder.

Urban Nature-stijl is favoriet
Lotte Marantika is dé interieurstyliste van Smits Stoffering. Met haar kennis en ervaring helpt ze klanten met al hun vragen over woningstoffering. Haar persoonlijke favoriet bij Smits Stoffering? Dat is de Urban-style.

Urban Nature is een stijl waar je niet meer omheen kunt. De ‘natuurlijke’ manier van wonen is populair en komt tegenwoordig in vrijwel ieder interieur terug. Van betonnen vloeren tot houten meubelen. Het is de combinatie van natuurlijke materialen die het interieur een rustige, maar hippe uitstraling geeft. En dat maakt deze stijl Lotte’s favoriet. “Het biedt een stukje ontspanning in huis. Zelf vind ik de gordijnen met printen afgeleid van de natuur bijvoorbeeld fantastisch. Die zijn rustig, maar toch echte eyecatchers! Die zie ik dan ook graag terug in een interieur.”

Ben jij benieuwd naar de gordijnen met print of één van de andere producten uit de Urban Nature-style? Kom dan langs in de showroom van Smits Stoffering.