Een stalen binnendeur in een bestaand kozijn

Geplaatst op: 15-08-2017

DIBBET DOORS
JAN DIBBET, EIGENAAR DIBBET DOORS

‘Zo’n stalen binnendeur is supergaaf, maar in een grote verbouwing hebben we geen zin.’ Dat horen we regelmatig bij Dibbet Doors. Herkenbaar?

Dan hebben we goed nieuws voor u. We kunnen namelijk ook stalen binnendeuren plaatsen in bestaande stompe deurkozijnen. Dat deden we nog niet zo lang geleden in een appartement in Amsterdam. Daar vervingen we in 1 dag de deur tussen de hal en de woonkamer. We plaatsten er een stalen variant met een asymmetrische zesvlaksverdeling en een vierkant kokerprofiel. Zo ontstond een super chique entree. Nieuwsgierig? U vindt de foto’s op dibbetdoors.nl. 
Niet alleen het plaatsen van zo’n deur is zo geregeld. Ook de levering zelf kan razendsnel gaan. Onlangs verbraken we ons eigen record. Binnen twee weken na het eerste telefoontje van de klant zat de nieuwe stalen deur al in de woning. Dus wilt u ook uw hal een boost geven? Of bijvoorbeeld meer privacy in de woonkamer door een deur aan te brengen naar de keuken? Het is minder rompslomp dan u denkt en tijd hoeft het probleem zeker niet te zijn!

www.dibbetdoors.nl