Van Manen Kachels

info@vanmanenkachels.nl

Dr. W. Dreeslaan 2, 3771 RW
Barneveld
0342-405353

Woonnieuws

Reportages

Genieten van een sfeervol houtvuur?

Lekker met je gezin of vrienden genieten van lange avonden bij een behaaglijk, knisperend houtvuur. Dat kan prima op een verantwoorde manier. Hoe dat werkt laten ze je zien bij Van Manen haarden en kachels. In de showroom van het Barneveldse bedrijf merken ze dat er veel misverstanden en vooroordelen zijn over houthaarden en houtkachels. Die weerleggen ze met liefde. […]

Column

GERBERT VAN DAM, VAN MANEN HAARDEN & KACHELS,

Op zoek naar gezelligheid en sfeer? Zoek niet verder, maar breng een bezoek aan de showroom van Van Manen Haarden & Kachels. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment haarden en kachels die een heerlijke warmte verspreiden en thuis zorgen voor verbinding en gezelligheid.

Een haard is een echte sfeermaker. En het mooie is: je bepaalt zelf het vuurbeeld. Ben je een liefhebber van echt houtvuur? Ga dan voor een vrijstaande houtkachel of vervang je oude, open haard voor een moderne inzethaard.

Houd je van gemak en luxe? Kies dan voor een gashaard. De meeste recente gashaarden kunnen eenvoudig worden omgebouwd naar propaangas, zo blijf je van een gashaard genieten, ook wanneer je woning gasloos wordt. Het vlambeeld van een gashaard bepaal je eenvoudig zelf met de afstandsbediening of met een app op je telefoon of tablet.

Liever een pelletkachel of elektrische haard? Ook die hebben wij bij Van Manen Haarden & Kachels! Ga het gesprek aan met mij of één van mijn collega’s. We geven je graag eerlijk en persoonlijk advies.

Lees meer over Van Manen Kachels

Gerbert van dam, Van Manen Kachels,

Twijfel je over de aankoop van een pelletkachel? Twijfel niet te lang! Alleen dit jaar profiteer je nog van subsidie op een pelletkachel. Hiermee bespaar je €500,- of meer!

Maar wat zijn nou de voordelen van een pelletkachel? Het gaat om een modern toestel dat op een verantwoorde manier zorgt voor warmte en sfeer. Deze kachel is ideaal wanneer je op zoek bent naar een aangename verwarming van écht vuur. Geniet van een modern vlambeeld en eenvoudige bediening. Veel van de pelletkachels in ons assortiment kun je zelfs op afstand bedienen door middel van een app op smartphone of tablet. Zo kun je wanneer je de kantoordeur achter je sluit, de pelletkachel alvast z’n werk laten doen. Het resultaat? Thuiskomen in een warm huis. Heerlijk!

Bij Van Manen haarden en kachels vind je een uitgebreid assortiment pelletkachels en er staan diverse pelletkachels brandend opgesteld. Zo kun je zelf in onze showroom de warmte en sfeer van het vuur ervaren. Maar hoe vind je de pelletkachel die het beste aansluit bij jouw warmtevraag? Daar helpen wij bij! Ga het gesprek aan met mij of één van mijn collega’s. Wij geven je graag eerlijk advies op maat.

vanmanenkachels.nl